30 september 2018 |  Helg

Söndag i Berlin

Äntligen! Har lagt mig till rätta i min sköna sjöng på hotellrummet. Bredvid mig har jag tysk choklad som jag njuter av nu efter en väldigt ösig dag. Var ändå uppe vid 5 i morse så kanske inte så konstigt att jag känner mig lite trött. 

Vi mötte upp Anna som driver annaps och en kille som precis har startat upp ett projekt kring diabetes för att äta middag. Vi strosade runt lite i Berlin och hamnade på en syrisk restaurang i Mitte. Så sjukt god mat! Falafel, hummus, aubergine, potatis ja allt! 

Efter middag och en massa skratt var det dags för ”helgens” första event med dedoc. Där var ungefär 60 personer där alla älskar och mingla (samt jag sjölv) och jag kan nog säga att det var ett jäkla bra mingel. Massa nya kontakter och såklart hängde jag med mina kära diabetes vänner som jag inte ser allt för ofta. Jag är så glad att jag har dessa människor i mitt liv. Trots att vi inte bor i samma land. 

I morgon väntar en ny och spännande dag. 

Jag mår så bra

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram