30 september 2018 |  Helg

Söndag i Berlin

Äntligen! Har lagt mig till rätta i min sköna sjöng på hotellrummet. Bredvid mig har jag tysk choklad som jag njuter av nu efter en väldigt ösig dag. Var ändå uppe vid 5 i morse så kanske inte så konstigt att jag känner mig lite trött. 

Vi mötte upp Anna som driver annaps och en kille som precis har startat upp ett projekt kring diabetes för att äta middag. Vi strosade runt lite i Berlin och hamnade på en syrisk restaurang i Mitte. Så sjukt god mat! Falafel, hummus, aubergine, potatis ja allt! 

Efter middag och en massa skratt var det dags för ”helgens” första event med dedoc. Där var ungefär 60 personer där alla älskar och mingla (samt jag sjölv) och jag kan nog säga att det var ett jäkla bra mingel. Massa nya kontakter och såklart hängde jag med mina kära diabetes vänner som jag inte ser allt för ofta. Jag är så glad att jag har dessa människor i mitt liv. Trots att vi inte bor i samma land. 

I morgon väntar en ny och spännande dag. 

Jag mår så bra

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram