11 maj 2021 |  Blogg

Sommarvärme, jobb och en touch av ensamhet

Jag fick en riktigt frejdig start på veckan med en massa jobb som jag fick undanröjt och inspelning med fantastiska Stig!

Efter att jag diskat i evigheter (kändes det som) tog jag en kvällspromenad. Som jag har saknat att bara strosa runt på kvällen och inte behöva ta på sig hela garderoben utan det räcker med ”bara” en tunn jacka. Så himla härligt!


Idag har jag liksom gårdagen varit så himla glad och jag tror definitivt att solen och värmen har hjälpt till. Tänk att livet känns så mycket lättare att vakna med sol. På eftermiddagen idag har jag haft en känsla av tomhet. Lite av att jag känner mig ensam och förvirrad.

vet inte om lördagens ”läger” där fokus var diabetes och ätstörning fick mig att börja tänka mer på livet och vad jag vill att min vardag ska vara.


Något som jag har lärt mig med årens gång är att jag vet när jag ”känner” så, att jag ska göra det jag vill. Allt förutom att deppa ihop och lägga mig under täcket. Kanske låter lite konstigt men för mig är det så. Tog en promenad, köpte några nya krukor och planterade om lite växter som har sett ruggigt trötta ut väldigt länge.

bakade även ett bröd på massa fröer, nötter som blev så jäkla brunt och fult men smakar såååå fantastiskt gott! Haha! En bild direkt från köket med en skiva redo att ätas upp 🙂

jag återkommer med recept då det är ett bröd fullt av massa näring (som Stig hade älskat) haha men nu ska jag äta upp en andra brödskiva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram