25 augusti 2019 |  Mat

Sommar, söndag och ny vänskap

Nykokitchen är som utlovat ett toppen ställe!

Omelett med avokado och parmesan!

Denna helg har varit enlig mig så härlig. Trots att det har varit fullt upp från morgon till midnatt nästan varje dag i veckan har jag haft energi i helgen vilket har varit helt fantastiskt. Jag var lite orolig över när jag bokade in en lunch med en tjej som hörde av sig på Instagram men blev direkt lugn när jag vaknade upp pigg och glad!

Vi åt lunch på ett ställe jag länge velat testa, nämligen Nyko. Lite höga priser men det var värt det. Jag tog omelett som var så himla god och Kim tog en bowl med marinera tofu och den fick full pott den med! Kim är från Australien och är i Stockholm för att göra sin PhD. Hon hörde av sig på min instagram och frågade ifall jag inte ville ses. Och JA, självklart. Något som jag älskar är att träffa nya människor och skapa nya vänskaper och vi har redan bestämt oss för att besöka Abba-museet, fotografiska och flera middagar och fika! Vi satt i några timmar i sommarvärmen och pratade om allt från studier, diabetes, resor, förhållande och hur sjukvården fungerar i olika länder.

Tänk vad fint att det går att träffa nya vänner via social media! Just love it!

Jag är hemma nu och ska förbereda mig inför nästa veckas race av jobb, möten och event. Jag är så exalterad och lite fundersam på hur livet ska gå ihop. Men jag älskar det jag gör så det borde inte vara några problem! Som tur är ska det bli bra väder och det brukar underlätta en aning 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Step 1 - take a deep breathe
Step 2 - rip off the old one
Step 3 - apply the new one
Step 4 - on with the transmitter
Step 5 - activate in the app

Don’t forget to smile and enjoy your week 💙

#Dexcom #Dexcomg6 #ad #DexcomWarrior #t1dlookslikeme #t1d #diabetes #diabetic #sponsor
...

Wait?! What!!!

Yes - Fried Mac n Cheese!

If I were to open a restaurant in the future, fried food would definitely be part of the menu 😉

Think, how much more fun and delicious life becomes when there are no restrictions around food 💙

You need:
200 g grated cheese
100 g cream cheese
1 jalapeno
2 dl cooked macaroni
black pepper and paprika powder

breading
flour
egg
panko

How:
Mix grated cheese with creme cheese and let melt in a pan. Add jalapeno, spices and macaroni.

Roll into small balls, bread and fry! Enjoy ❤️
...

Följ mig på Instagram