18 januari 2020 |  Snacks

Som en fredag ska vara

Nej men vet vad! Jag hade lite av varje kvar i kylen igår och kom på den briljanta idéen att bjuda på lite snack. Chips (lättsaltade), creme fraische, rödlök, rom och gräslök (ska kanske vara dill egentligen men det hade jag tyvärr inte hemma). Så himla gott och perfekt under tiden man väntar på maten! En lugn och härlig fredag efter en ganska så tumult veckan.

Idag är det lördag och jag har ägnat hela dagen fram tills nu att sitta med min presentation inför USA samt min power point. Jag känner mig en aning stressad, dels inför detta (inte det bästa självförtroendet idag) och dels inför min fotografering i morgon. Planen är att gå lite utanför boxen (som vanligt haha) och jag måste in till stan för att se om jag kan hitta något ”utanför boxen”. Kanske att jag får svänga förbi min väns klädbutik och låna något! Håller tummarna för det.

Nu så, nu måste jag in till stan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram