18 januari 2020 |  Snacks

Som en fredag ska vara

Nej men vet vad! Jag hade lite av varje kvar i kylen igår och kom på den briljanta idéen att bjuda på lite snack. Chips (lättsaltade), creme fraische, rödlök, rom och gräslök (ska kanske vara dill egentligen men det hade jag tyvärr inte hemma). Så himla gott och perfekt under tiden man väntar på maten! En lugn och härlig fredag efter en ganska så tumult veckan.

Idag är det lördag och jag har ägnat hela dagen fram tills nu att sitta med min presentation inför USA samt min power point. Jag känner mig en aning stressad, dels inför detta (inte det bästa självförtroendet idag) och dels inför min fotografering i morgon. Planen är att gå lite utanför boxen (som vanligt haha) och jag måste in till stan för att se om jag kan hitta något ”utanför boxen”. Kanske att jag får svänga förbi min väns klädbutik och låna något! Håller tummarna för det.

Nu så, nu måste jag in till stan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram