17 mars 2022 |  Blogg

Solglimtar

Det känns skönt på ett sätt att jag kan skriva av mig här. Just nu känner jag mig delad, omotiverad och försöker leta och leta efter någon form av mening eller syfte.

I tisdags efter jobbet gick jag förbi mitt stammis-hak Lievito. Mina två vänner som jag lärt känna där hade sin sista kväll och jag ville såklart komma förbi. Jag fick mitt favoritvin från Sencerre såklart! de känner mig!

Jag lärde känna en kille i baren, vi pratade länge om allt möjligt och det var kul att få höra hur hans liv var efter flyttet från sitt hemland Australien till Stockholm var och är.

Jag har även försökt att fortsätta göra dagarna till något bra. Även om i stunden inte känns så uppiggande med allt som händer i världen men även hos mig privat så vet jag att det blir bättre.

Jag har tagit det lugnt. Tagit bort det som stressar mig och njuter av det som jag kan. Som denna morgonpromenad. Det var så vackert! Stod i några minuter och ser att det står en man bredvid mig som ser precis lika lugn ut. Vi bytte några ord med varandra och jag kändes mycket bättre!

Jag pratade med en kompis och sa att jag tappat allt vad som heter ”laga mat”. Beskrev mina känslor och sa ”ja, det blir nog något färdigt typ som donken eller något…”. När vi la på var det som att jag fick en känsla jag saknat. Sagt och gjort.! Handlade på mig allt som behövdes och styrde denna fantastiska rätt! Falafel på en bädd av ricotta, citron, balsamico, salvia och riven pecorino.

Jag kommer sakta men säkert tillbaka!

Det är torsdag och det ska bli skönt med helg. Ska äta lunch med mina kollegor i morgon så idag betar jag av allt viktigt på min to do lista!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram