30 maj 2021 |  Lunch

Sol, vin, fotografering, mat och en pinsamt händelse

Älskade helg! Bokade av ett möte i fredags som skulle börja klockan 17 på zoom. Det kändes mer rätt att njuta av solen men lite vänner nu när det blev sommar!

Vi tog med oss snacks och vin till bryggan. Så himla trevligt!

Jag och min älskade halva – dvs bror 🙂

När klockan började närma sig 21.30 var jag så otroligt kissnödig och super hungrig! Gick förbi affären och handlade det viktigaste. Diskmedel och en av min favorit choklad!

På lördagen mötte jag upp Camilla för en kaffe i solen! Det kändes som en evighet sen sist och guuu så vi njöt!

Det övergick i lunch efter ett tag vid vattnet! Hade kunnat sitta där i timmar men vi fick tyvärr bara sitta där i max 2 timmar

Vi avslutade med en promenad och ett försök till att hitta en termometer för att se hur varmt/kallt det var i vattnet. Tyvärr fanns ingen och brorsan utbrast ”det är skit-kallt”. Betyder, inte badvänligt haha

Kvällen spenderades med att förbereda för fotografering och att njuta av kvällssolen! Alltså helt jäkla underbart!

Min söndag började tidigt. Jag träffade min fotograf vid 10 på Nybrokajen! Här inne på nationalmuseum för att kissa och byta outfit

Clara in action för att se hur ljuset ”faller”

Efter en så himla rolig och härlig förmiddag hamnade vi på Kungsholmen för lunch! Jag tog in tonfisk som var bland det godaste och pommes för att mitt blodsocker krävde lite mer kolhydrater och för att jag älskar pommes (såklart :))

och så lite insulin till kalaset

Gjorde illa mig och vad om plåster. Haha! Oklart vad som hände men det kom blod som jag var tvungen att få stopp på…

Precis när vi lämnade restaurangen ser jag ett killgäng. Får syn på en kille i det gänget ha en libre på armen och jag kände att ”åh vad kul, jag måste säga hej”. Haha sagt och gjort gick jag fram, försökte visa att jag med hade en sensor (och att vi delar samma diagnos), och samtligt försöker ge honom en high-five.
han såg så otroligt choklad ut men även hans polare. Jag gjorde totalt bort mig.

Detta kan jag inte vara ensam om att göra/känna? Alltså, att man vill hälsa på någon som har också en sensor. Eller? Haha men jag bjuder på den

Nu har jag tagit en kvällspromenad och duschat. Är trött efter en intensiv men så himla rolig dag!

Hoppas ni haft en bra helg med i sommarvädret!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram