9 mars 2022 |  Diabetes

Sminktips och om att förhålla sig

Vill börja med att säga att ljuset, jag är tacksam för att dagarna blir ljusare. Det känns liksom mer enkelt att förhålla sig till min egna inre stress. Dagarna blir längre och det gör inget att jag sitter kvar en stund på jobbet när jag vet att det inte är nattsvart när jag går hem. Skönt!

Jag som ni vet älskar skönhet och smink! Har alltid gjort och kommer nog alltid att göra mer eller mindre. Fick testa denna mascara från Rimmel och jag har använt Telescopic så länge jag kan minnas. Nu gjorde jag ett test att prova denna och herregud så bra. Verkligen prisvärd och ja, vill ni med ha långa och fina fransar är denna verkligen något att inhandla!

Jag har en vän som är gravid. Jag vet om att hennes graviditet har och är ganska tuff men att hon nu fått gravid-diabetes. Fick ett så himla fint meddelande där hon skrev att hon aldrig trodde att det skulle vara så jobbigt att ha diabetes. Att hon nu fått leva och se en pytteliten del av hur det är att ha diabetes och hon förstår nu allt det jobb och arbete jag lägger ner för att inspirera och motivera andra. Jag började gråta.

Fick en inblick i att varje dag inte är enkel med diabetes men att man får inte låta det ta över livet i stort. Vi får heller inte glömma att det går inte att förstå som icke-diabetiker hur det är att leva med diabetes. Omöjligt. Det måste bli en acceptans från båda sidor om ni förstår vad jag menar.

Igår efter en lång arbetsdag var jag helt slut. Var hungrig, trött och orkeslös till att ens laga något så det fick bli glutenfri pizza. Tjoff in i ugn i 15 min och middagen var serverad. Denna från Dr Oetker är den godaste i frysdisken i den glutenfria delen om ni också vill prova! Värt 40 spänn alla dar i veckan.

Det är en vecka som är fullspäckad med massa möten, jobb och mycket adhock som droppar in i mejlboxen så idag blir det förhoppningsvis en lugn kväll! I morgon däremot ska jag på aw och sen på fredag blir det middag och vin ute! Det längtar jag till. Att relaxa =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram