8 augusti 2018 |  Diabetes

Smarta lösningar för en diabetiker

Hur har ni det i värmen? Jag mår helt fantastiskt och jag älskar att värmen är tillbaka. Jag mår inte bra av kyla/regn/snö/blåst osv. Så nu hoppas jag att helgen blir varm den med.

Jag fick hem ett paket som satt precis mig i smaken! Ni kan se innehållet i paketet och det var från företaget MedTrust. De riktar in sig delvis på patienter med olika smarta lösningar och en speciell produkt jag blev överlycklig över att få hem var kylfodralet till mina pennor. För denna sommar har jag slängt otroligt mycket insulin då det blivit dåligt i värmen och inte alls givit någon effekt… så, nu kommer jag inte längre ha det problemet! Tack tack för det! 

Sen så var det även Wellion’s flytande socker och ni som Inte tröttnat på dextrosol kan ju sluta läsa (höhö).

En shot motsvarar ungefär 3-4 druvsockertabletter och jag fick faktiskt nytta av en idag efter mitt morgonmöte. Har alltid varit lite skeptisk till flytande socker då jag inte har stenkoll på hur min kropp kommer att reagera osv men jag fick feeling idag när det stod 3 mmol/l och två pilar ner. Tog en shot och stabiliserades med detsamma! Och den var otroligt god också vilket är ett stort plus då det här kan bli en vana när blodsockret sjunker! 

Jag ska nu lägga ner kylfodralet på ”kylning” i vatten och se vad jag tycker om det. Tror inte jag blir besviken! 

Använder du flytande socker? Vad tycker du? 

In och kika på deras hemsida 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram