8 augusti 2018 |  Diabetes

Smarta lösningar för en diabetiker

Hur har ni det i värmen? Jag mår helt fantastiskt och jag älskar att värmen är tillbaka. Jag mår inte bra av kyla/regn/snö/blåst osv. Så nu hoppas jag att helgen blir varm den med.

Jag fick hem ett paket som satt precis mig i smaken! Ni kan se innehållet i paketet och det var från företaget MedTrust. De riktar in sig delvis på patienter med olika smarta lösningar och en speciell produkt jag blev överlycklig över att få hem var kylfodralet till mina pennor. För denna sommar har jag slängt otroligt mycket insulin då det blivit dåligt i värmen och inte alls givit någon effekt… så, nu kommer jag inte längre ha det problemet! Tack tack för det! 

Sen så var det även Wellion’s flytande socker och ni som Inte tröttnat på dextrosol kan ju sluta läsa (höhö).

En shot motsvarar ungefär 3-4 druvsockertabletter och jag fick faktiskt nytta av en idag efter mitt morgonmöte. Har alltid varit lite skeptisk till flytande socker då jag inte har stenkoll på hur min kropp kommer att reagera osv men jag fick feeling idag när det stod 3 mmol/l och två pilar ner. Tog en shot och stabiliserades med detsamma! Och den var otroligt god också vilket är ett stort plus då det här kan bli en vana när blodsockret sjunker! 

Jag ska nu lägga ner kylfodralet på ”kylning” i vatten och se vad jag tycker om det. Tror inte jag blir besviken! 

Använder du flytande socker? Vad tycker du? 

In och kika på deras hemsida 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram