2 april 2018 |  Helg

Slut som artist

Nej men alltså! Vilken jäkla PANG-HELG! Herregud, jag vet inte alls vart jag ska börja någonstans. Det har varit fullt ös hela tiden, och då menar jag HELA tiden!

Jag har precis landat hemma och jag sitter i min soffa totalt slutkörd. Jag är lycklig. Helgen med alla dessa fantastiska diabetiker och föräldrar har givit mig så mycket kärlek. Det har varit högt och lågt men jag trodde nog aldrig när jag anlände i torsdags kväll att jag skulle känna som jag känner just nu. Då det här varit första läger med fokus diabetes kan jag erkänna att jag var en aning nervös. Inte för att jag trodde det skulle bli tråkigt utan mer för hur jag skulle reagera och känna. 

Men, jag är en mer sansad person idag än vad jag var i torsdag. 

Jag måste smälta allt, titta på alla bilder och återkomma. För jösses vad roligt vi har haft det!

Älskar denna bild. Tagen idag när vi skulle ta ”gruppbild”. Vi hade planerat vattenkrig. Ja, ni kan ju se och tänka er hur det slutade en sekund efter kortet togs! 

Så mycket kärlek. 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram