16 februari 2018 |  Diabetes

Slut som artist

Jag har precis landat på hotellet efter en lång med så otroligt rolig och härlig dag. Vi har filmat sedan 7 denna morgon till 19. Så jävla roligt att få vara med om denna upplevelse (sorry för ordspråket) och jag har nog fått arbeta med det mest fantastiska team någonsin. Proffsigt redan från början och trots att tålamodet vissa gånger tröt så var det alltid positiva miner och alla var så taggade att göra ett bra jobb. Det här var min allra första videoinspelning och jag känner definitivt att det är något som jag vill göra fler gånger! 

Jag har noll energi kvar nu vilket inte är så konstigt. Det har varit fullt pådrag från den första minut som jag anlände till filminspelnings-platsen och det är med sorg jag kommer nu spendera min sista natt här i Los Angeles. I morgon kommer jag åka till LAX för att fega hem till Stockholm igen. Som jag kommer sakna solen, människorna och livet som jag har haft den här veckan. Det som jag säkert kommer göra är att boka en resa tillbaka och det känns väldigt bra för mig. Jag har mycket att visa för er, många fina minnen, nya kontakter och herrans massa erfarenheter rikare. Det här med att livet verkligen har vänt om jag blickar tillbaka bara ett år. Herregud! 

Klockan är strax nio och jag kommer somna vilken sekund som helst. Ni har morgon och snart är det helg för er. Har ni något spännande inplanerat kanske? Berätta! 

Men innan jag åker tillbaka ska försöka njuta av varenda sekund av att jag faktiskt är HÄR! Sen ska ni få ta del av allt som jag har varit med och upplevt här. 

Godnatt och godmorgon (ser fram emot att komma tillbaka till samma tidzon som ni). 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram