31 maj 2022 |  Diabetes

Skönt med paus

Nu efter långhelgen känns det skönt att vara tillbaka i mina normala ”rutiner”. Det var några dagar av bara relax, hängt med massa vänner och ätits massa god mat. Precis som sig bör! Det har bland annat ätits ostron, druckit goda viner, grillad sparris, ostar i mängder, anjovismarinerade oliver, ostmackor och pizza slank ner också som jag älskar!

Detta var en rätt som gick på två snabba men som blev så otroligt god! Sparris, riven parmesan, olivolja, rostade nötter och salt! Kommer vara en återkommande rätt i sommar för min del i alla fall!

Det är redan tisdag idag och jag har redan hunnit med den årliga ögonbottenfotograferingen. Det gick fortare än någonsin! Tror det hela gick på 20 minuter och det inkluderat med dropparna. Vet att jag blir lite ”konstig” efteråt och känner mig åksjuk trots att jag står stilla. Tog det alltså otroligt lugnt tillbaka till kontoret då jag vet att det är ingen ide att stressa till datorn när man knappt kan se vad som står på skyltarna inne i stan =)

Men nu så, jag är strax tillbaka och även fast det regnar så känns det väldigt bra! Mycket kul som händer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram