28 oktober 2021 |  Blogg

Skönhet, jobb och vintips!

Denna vecka. Vart har den tagit vägen? Jag har knappt hunnit kissa idag då det är så mycket på jobbet. Men det har varit otroligt roligt! Så missförstå mig inte. Har blandat denna vecka med att sitta hemma några dagar och hänga med kollegorna några dagar vilket har varit otroligt skönt! Dels för att få mysa med Balthazar och dels för att få lite distans till honom (haha) då han varit ganska så jobbig när jag behövt fokusera!


Nu idag efter jobbet var jag tillbaka på Refine Treatments för lite skönhetsfix! Alltid så glad att få träffa Yasmina och prata ytliga saker! Det mår jag bra av också!


Sen så har jag varit och hämtat enkom vinbeställning av bland annat mitt favoritviner! Detta är ett mustigt rödvin som kommer vara perfekt nu under hösten och vintern! Och nu är det snart helg vilket jag ser fram emot för då tänker jag hälla upp ett glas av just detta vin!

I morgon är det fredag (surprise!) och planen är att jobba hemifrån och få undan det mesta inför helgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram