1 april 2021 |  Middag

Skärtorsdag

Det har verkligen varit en lugn dag. Det märks radikalt att många är lediga och mejlet i princip står helt still. Skönt.

Jag har bland annat hämtat ut ett så otroligt trevligt paket från Lindroos! Blir alltid så glad över paket från Simon (grundaren) som alltid är så peppande och väldigt trevlig. Det kommer bli en hel del brödbak framöver samt påfyllning av socker här i hemmet 😉

Ja. Så jävla tråkigt (ursäkta ordförrådet). Men det måste göras. Har tänkt på det så länge nu. Jag har en så pass liten frys och i och med att jag har mycket i frysen behövs det frysas av. Och nej, jag har ingen modern en. Det kommer bli ett krav i nästa boende. En automatisk frys – alltså, en som frostar av sig själv. Tog ett glas vin och tittade på hur deppigt mat kan se ut.

Har under tiden även planterat om, fyllt på jord i mina växter och sått gurkor. Planerade någon form av middag under tiden.

Jag vet inte riktigt vad mina känslor är kring sparris. Ibland smakar det gudomligt och ibland helt meningslöst. Men jag gjorde en chansning

Bra chansning. Sås på creme fraiche, vitlök, en jäkla massa parmesan. Och så stekt sparris. Jag är kär. I sparris. Även en pizza. Glutenfri från Grandiosa som är väldigt god. Tips!

I morgon tar jag tåget mot Norrköping för att njuta av påsken, äta choklad och bara njuta av ”landet”. Jag längtar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram