28 november 2019 |  Mat

Sista styrelsemötet för året

I tisdags hade vi, Barndiabetesfondens lokalförening i Stockholm, årets sista avstämning och styrelsemöte för år 2019. Ett år som har gått fort, det har hänt så otroligt mycket och det har skett mycket positiva förändringar. Jag har nog aldrig jobbat så mycket som jag har gjort detta år och har känt av både stor glädje men även en oro för min egna hälsa.

Nåväl, vi hade bokat bord på ett så fantastiskt ställe, Pazzi, på Östgötagatan 65.

Jag skulle kunna tänka mig att ha en liknande logga hemma 😉 Fast med Sara då !

Då jag på jobbet hade blivit bjuden på pizza kändes det inte lockande med en till pizza och gick i tankarna på ”sallad” först… Tittar på servitören och ja.. kunde inte låta mig hindras.

Pizza för andra gången på en och samma dag, för en typ 1 diabetiker? Jo, fasiken. Det går!

Jag beställde in en vegansk pizza bianco med champinjoner, ”fejkon” och massa vegansk ost.

Och dra mig baklänges vad god den var! Hej hopp alltså. Glutenfri pizza börjar bli riktigt bra och jag glädjs över att utbudet på både veganskt samt glutenfritt blir större. Gå Dit!

Vi rundade av kvällen med samtal om året och även avstämning om kommande år och massa härligheter som kommer ske. Jag ser fram emot ett lugnt avslut av detta år men även exalterad över 2020 som kommer bli minst lika intensivt men ack så roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram