28 december 2020 |  Frukost

Sista rycket

Ja, innan det nya året tar fart. Känns bra men ändå en blandad mening kring hur jag egentligen känner. Tror inte jag är ensam om att vilja med glatt leende ämna 2020 bakom oss för att förhoppningsvis få ett bättre och ett mer stabilt år ( i alla fall jag).

Jag var uppe tidigt idag och det känns redan trots att klockan bara är 10. Är het slut haha. Men! Redan på onsdag har jag ledig igen vilken ska bli skönt, så en kort vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

It’s finally Friday!!! And I just got the first draft of what will be the first episode on my YouTube channel (omg). I’m so nervous but very excited 🌟 Today I’m gonna work all day, going to visit my psychologist, and then prepare for tomorrow’s photoshoot 🌸 A really wonderful Friday in other words! (Except that it is pouring rain outside...) ...

Mindset 2021 - Continue to be this blonde hair girl who loves to bake gluten-free bread and to be this positive t1d who always will try to laugh and to see the good in life despite a lots of coffee and supplies everywhere 💕 #t1dlookslikeme ...

Följ mig på Instagram