1 oktober 2018 |  Diabetes

Sista dagen

Hörrni!

Kan det vara så att jag är inne på min sista dag med sprutor? 16 år som har varit daglig dosering med sprutor kanske snart är förbi?

Det är nu snart 24 timmar kvar innan jag går över till pump. Och så många gånger som jag har talat om att jag en dag ska testa pump (typ år?!). Nu är äntligen dagen snart här. Jag ska alltså testa 670G från Medtronic och det här ska bli riktigt spännande. Just nu känner jag inget speciellt mer än att det ska bli intressant att uppleva hur mitt liv (mer vardag kanske) kommer att bli. Jag hoppas såklart det kommer bli positiva överraskningar. Något som jag är mer ”orolig” för är maten.

När jag var på eventet för någon vecka sedan (med Robin Bryntesson) pratades det om träning vs kolhydrater och jag som aldrig har räknat en kolhydrat fick problem i hjärnan då jag inte hade någon aning om hur mycket kolhydrater det är i en banan. Ja, ni kan ju tänka er vilket kaos det blir i min stress/nervositet-hjärna.

Så, vill ni följa med på min resa från pennor till pump så se till att följa mig på Instagram under morgondagen (efter lunch-tid). Jäklar vad spännande det ska bli!

Äntligen.

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram