1 oktober 2018 |  Diabetes

Sista dagen

Hörrni!

Kan det vara så att jag är inne på min sista dag med sprutor? 16 år som har varit daglig dosering med sprutor kanske snart är förbi?

Det är nu snart 24 timmar kvar innan jag går över till pump. Och så många gånger som jag har talat om att jag en dag ska testa pump (typ år?!). Nu är äntligen dagen snart här. Jag ska alltså testa 670G från Medtronic och det här ska bli riktigt spännande. Just nu känner jag inget speciellt mer än att det ska bli intressant att uppleva hur mitt liv (mer vardag kanske) kommer att bli. Jag hoppas såklart det kommer bli positiva överraskningar. Något som jag är mer ”orolig” för är maten.

När jag var på eventet för någon vecka sedan (med Robin Bryntesson) pratades det om träning vs kolhydrater och jag som aldrig har räknat en kolhydrat fick problem i hjärnan då jag inte hade någon aning om hur mycket kolhydrater det är i en banan. Ja, ni kan ju tänka er vilket kaos det blir i min stress/nervositet-hjärna.

Så, vill ni följa med på min resa från pennor till pump så se till att följa mig på Instagram under morgondagen (efter lunch-tid). Jäklar vad spännande det ska bli!

Äntligen.

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram