10 mars 2021 |  Event

Sensorbyte, möte med Berghs och korv-middag

Hur mår ni? Jag mår bra. Eller, jo, ja, det gör jag. Kanske lite stressad. Det är stress som ligger som ett filter över min vardag nu och vet inte riktigt vad eller vart jag ska börja. Men ingen fara, kanske är det vädret? Snö igen?

Nog om det. Igår bytte jag äntligen sensor. Haft problem några gånger att den helt slutar att fungera. Eller den tappar signal och det är så störande. Höll ut till sista dagen och bytte med glädje till en ny som verkar fungera! Tjoho!

Jo, jag sparar även denna lilla ”flärp” i fall det skulle få för sig att inte vilja samarbeta. Det har hänt någon gång och det känns som ett ”säkert” kort att spara den. Psykologiskt.

Efter en massa jobb och möten och strul slog jag mig till ro och checkade in för en introduktion för min kommande kvällskurs som kommer bli (tyvärr) helt på distans. Jag var taggad och det känns så roligt att äntligen få till denna utbildning på Berghs! Hej hej mina nya klasskamrater!

När klockan blev 18 var jag totalt slut. Mötte upp Josefine för middag vilket var väldigt trevligt och lägligt! Magen krånglar alltid när livet inte rullar på som jag vill och egentligen var jag inte hungrig överhuvudtaget. Men mat behövs och det kändes bra med korv och pommes! Ser kanske inte så smaskigt ut men det är så gott!

Ikväll är det Live på Barndiabetesfondens Facebook sida tillsammans med Sara Hammer! Det ska bli väldigt kul. Vi ska prata om typ 1 diabetes och hur det är att vara tonåring samt hur det är att vara förälder. Det är mycket som händer den perioden i livet och det kan kännas och upplevas otroligt tufft och påfrestande för båda sidor (ungdom och förälder).

Hoppas ni vill titta!

2 kommentarer till “Sensorbyte, möte med Berghs och korv-middag”

  • Vi brukar spara hela pappersbiten som är på sensorförpackningen och skriver den fyrsiffriga koden på där samt när vi satte den. Tyvärr fungerar sensorn sällan 10 dagar så då är det käckt att ha allt samlat på pappret så man kan reklamera dem ☺️

    • Ja men det kanske är smart! Brukar alltid ha problem att reklamera just av den orsaken (lite pinsamt), men vet inte riktigt vart jag ska spara allt…

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    @saramoback

    Följ mig på Instagram