12 november 2018 |  Diabetes

Senaste dagarna

Det har och kommer att vara ösiga dagar framöver och nu är det inte alls många dagar kvar tills galan går av stapeln! Hur kul? Jag tycker att det ska bli riktigt roligt och jag tänkte innan jag berättar om min helg så får ni se hur förra veckan såg ut! 

Jag hade ett himla trevligt besök hos By Malina där jag skulle testa outfit inför galan! Hur drömmig arbetsplats? Jag dog flera gånger om

Jag lånade en klänning där även förra året och jag älskar verkligen deras kläder. Det som var kul (kan man säga kul?) var att hon som tog emot mig på By Malina var även diabetiker själv! Vi disskuterade om vart pumpen bör sitta och hur man faktiskt går tillväga med alla prylar när det inte finns något utrymme eller fickor… Denna klänning ska jag inte ha men som jag gärna vill ha i min egna garderob! Väldigt fin! 

Känner ni förtroende att någon annan pysslar med er pump? Här fixade härliga Medtronic mitt auto mode och det var en känsla av lycka sekunden efter. Vi pratade länge och jag fick höra om vad Medtronic gör mer än bara jobbar med mig 😉 Skämt å sido. Men jag är väldigt glad att jag får arbeta tillsammans med Medtronic!

Fick typ världens bästa paket hemskickat. Det var ren och skär glädje när jag öppnade upp det. Som jag har försökt att lösa problemet själv med vart pumpen ska vara. Nu är det löst! Anna Sjöberg är BÄST!

Titta bara vilka fina färger! Besök AnnaPS hemsidaoch klicka hem lite kläder. Det löser nästan alla problem! TACK!

Idag är det måndag och jobb i vanlig takt. Men sen senare idag har jag tid hos min älskade Jennifer som ska fixa mina naglar. Funderar på något blått också för Diabetesgalan!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram