11 augusti 2019 |  Mat

Senaste dagarna

Jag har haft ett par riktigt härliga dagar och jag har försökt att koppla bort det som har fått mig att inte känna mig helt hundra. Social media. Det är svårt då jag tycker det är så himla kul men jag tror jag har fått tillbaka energin.

I Norrköping kunde jag koppla av, vara ute i naturen och plocka krusbär i trädgården för att pynta min frukostskål. Hur härligt?

I fredags hade jag några mötet som jag behövde ta innan vi åkte tillbaka till Stockholm. Jag behövde bland annat hjälp med att borra upp några krokar och spackla en skåpdörr som har gått sönder i gängorna. Efter lite fix åt vi middag på Judit och Bertil. En av mina favorit-restauranger nära mig. Vi delade även på min insulin-spruta då sällskapet inte fik med sig sin egna 😉

I går mötte jag upp min älskling, Josefine, då vi skulle på event. Dock blev eventet istället pga vädret och vi sippade på lite vin och mötte sedan upp några vänner som satt på Miss Clara. Jag premiäråkte i en Bzzt på väg till Amaranten för drink nr 2 och tyckte det var så roligt att jag beställde en till Haymarket där jag avslutade min kväll.

Jag har idag jobbat med det som kommer att ske under nästa vecka. Nämligen Diabetes Blog Week

Varje dag, är det ett nytt ämne som kommer att belysas och jag är såklart med och delar med mig om mina åsikter och tyckande. Jag kommer posta allt på bloggen så ni inte missar.

Hoppas ni har haft en bra helg och har en härlig söndagskväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blogginläggen

12 december 2019 |  Blogg

Min torsdag

Läs mer
11 december 2019 |  Mat

Julbord, julångest?

Läs mer
10 december 2019 |  Diabetes

Vad hade du ätit?

Läs mer
Alla inlägg

@saramoback

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Följ mig på Instagram