11 augusti 2019 |  Mat

Senaste dagarna

Jag har haft ett par riktigt härliga dagar och jag har försökt att koppla bort det som har fått mig att inte känna mig helt hundra. Social media. Det är svårt då jag tycker det är så himla kul men jag tror jag har fått tillbaka energin.

I Norrköping kunde jag koppla av, vara ute i naturen och plocka krusbär i trädgården för att pynta min frukostskål. Hur härligt?

I fredags hade jag några mötet som jag behövde ta innan vi åkte tillbaka till Stockholm. Jag behövde bland annat hjälp med att borra upp några krokar och spackla en skåpdörr som har gått sönder i gängorna. Efter lite fix åt vi middag på Judit och Bertil. En av mina favorit-restauranger nära mig. Vi delade även på min insulin-spruta då sällskapet inte fik med sig sin egna 😉

I går mötte jag upp min älskling, Josefine, då vi skulle på event. Dock blev eventet istället pga vädret och vi sippade på lite vin och mötte sedan upp några vänner som satt på Miss Clara. Jag premiäråkte i en Bzzt på väg till Amaranten för drink nr 2 och tyckte det var så roligt att jag beställde en till Haymarket där jag avslutade min kväll.

Jag har idag jobbat med det som kommer att ske under nästa vecka. Nämligen Diabetes Blog Week

Varje dag, är det ett nytt ämne som kommer att belysas och jag är såklart med och delar med mig om mina åsikter och tyckande. Jag kommer posta allt på bloggen så ni inte missar.

Hoppas ni har haft en bra helg och har en härlig söndagskväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram