13 juli 2019 |  Helg

Semester

Att få komma hem till Norrköping är alltid så härligt och det känns väldigt avkopplande att jag inte behöver stressa tillbaka till Stockholm utan kan bestämma lite som jag vill. Det innebär att jag har noll planering och jag älskar att det är upp till mig hur och med vad jag ska fylla mina dagar med. Skönt känsla.

Jag kom sent igår kväll och jag var helt slut. Packade upp och tog ett glas vin för att fira in semestern, som sig bör men somnade ganska så tätt inpå, haha! Idag sov jag ut (när hände det liksom) och tog mig ut på en rundtur i skogen. Obeskrivligt! Hästar, höns, bönder möttes jag av och det är en fin kontrast. Frukosten intogs efter en dusch ute på altanen i solen. Det brukar alltid ta lite tid att komma in i semesterlunket men jag känner mig redan väldigt relaxed.

Ikväll står det grillning på schemat och det ska grillas frukt! Hör och häpna. Nu är bara frågan om jag får igång pappas dundergrill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram