8 augusti 2019 |  Middag

Self-care

För några år sedan tänkte jag, att vara friskt innebär att ha ett bra blodsocker genom att äta sallad, inga kolhydrater och träna tills min kropp inte kunde palla mer. Nu har jag insett att vara frisk är långt ifrån detta. Jag äter fortfarande sallad när jag vill. Men det innebär också att vakna upp på morgonen och vara sugen på choklad och bröd, och sedan låta mig själv äta just det, trots att det kanske inte räknas som ”frukost”.

Jag lyssnar idag på min kropp och detsamma när det kommer till när jag behöver vila. Att då ta beslut om att jag stannar i sängen idag. Jag går till gymmet vissa dagar, men det är eftersom jag älskar att röra mig och för att det det ger mig kraft till att rensa tankarna. Jag låter mig bara vara och i min värld och i mitt liv behöver jag inte vara perfekt, vad nu perfekt är?! För att vara hälsosam är inte att vara perfekt. Att vara hälsosam och att ta hand om min själv och min diabetes handlar om att göra mitt bästa, göra det som jag mår bra av och det som får min kropp själ och sinne lycklig. Det är svårt, men det går.

Jag har haft en tuff vecka och jag åkte idag till Norrköping. Kramas med mamma och pappa. Ibland behövs det. Jag har nu ikväll blivit serverad kräftor som fångades upp under natten, smakade helt gudomligt, och italiensk frittata. Nu snackar vi välmående. Jösses.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

#Dexcom is looking extra trendy in this dress 💄 And extra fashionable bc I
know this tiny thing, continuous glucose monitor, will keep me not worrying about my diabetes 🖤

#ad #dexcomwarrior #dexcomg6 #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #dexcomg6
...

Living with diabetes is not always easy. We need to put all the parts together - health, exercise, mental health. Because it`s not just the insulin that affects. Having that said, I`m glad that spring is on its way bc it makes my diabetes management so much easier ☀️🤍 ...

“Strike a pose” means “to stand or sit with your body in particular position” 🤌🏻 ...

I’m blue da ba dee 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram