15 oktober 2018 |  Helg

Schweiz med Rob Howe och Medtronic

Det blev en kort men ack så intensiva dagar i Schweiz. Jag var så redo att dels åka dit då jag aldrig varit där och dels för att träffa Medtronic och alla de andra influencer som jag träffar alldeles för sällan!

Började i torsdags med att packa och möta solen precis innan jag tog bussen mot Arlanda

Då min resa dit var uppdelad, första flyget till Munchen för byte, köpte jag med mig lunch då jag vet att det alltid brukar serveras någon form av bröd-liknande mat. Och rätt som jag hade var kosten som erbjöds, mackor…

Jag landade i Geneve vid 16 tiden och väntade in de andra på flygplatsen. Det blev förseningar och ett roddande av vår skjuts som skulle köra oss till Luisanne. Väl framme på hotellet var vi redan sena till middagen och jag han enbart slänga av mig all packning samt byta till skjorta!  

Middagen var bokad på en super-mysig restaurang som heter Le Chalet Suisse. Doften när vi kom in var OST! haha!

Det beställdes in ost-fondue och i och med allt bröd som är en stor del av den rätten fick jag äran att äta ”kött” fondue som var väldigt smarrig. Och till det ett lokalt Schweitstiskt vin. Mums!

Rob Howe och jag

Efter middagen var alla trötta och det var minst jag också. Dock hittade jag inte till mitt hotellrum och tog därför ett glas vin med Rob Howe som rest ända från Texas. Jösses vilken härlig människa. Första kontakten med honom var när jag bjöd in mig själv till hans podcast, DiabeticDoingThings. Tänk att diabetes kopplar ihop oss personer. Det är helt fantastiskt.

Utanför Medtronic kontoret

Förmiddagen bestod av att bli introducerade till MM 670 g och prata kring pumpen. Det flödade av frågor och diskussioner kring denna. Det blev då mycket intressant att inta första parkett inför Live-stream med Rob Howe! Såg ni?

Det tar på krafterna, haha! Här var jag så himla trött… Det var inte en lugn stund!

Precis innan vi blev upphämtade av vår skjuts tillbaka mot flygplatsen. Försökte dra ut det sista ur alla och blev även inbjuden till Rob’s nya projekt som ska bli spännande!

Sen vet ni resten om att natten spenderades på Frankfurts flyghotell då jag missade sista planet hem till Sverige. Men tur i oturen så träffade jag helt fantastiska personer och det gav mig ännu mer styrka i att se vikten av att jobba med något som jag faktiskt brinner för.

Dessa dagar har varit så härliga och riktigt givande. Jag är tacksam över att jag får chansen och möjligheten till att vara med och bidra med min kunskap kring diabetes och dra i viktiga frågor. Det brinner jag för!

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram