11 februari 2018 |  Diabetes

Santa Monica

Det känns som att jag drömmer. Jag har en känsla av ”overklighet” att jag faktiskt lyckades att ta mig tillbaka till mina gamla hoods. Flygresan var ju helt galet lång och när det hade gått 8 timmar och jag hade redan retat upp mina grannar (då jag har svårt att sitta still) var det bara att försöka vara lugn i ytterligare tre timmar till. Sen trodde jag inte att jag skulle komma ut genom entrén på LAX då mitt pass inte uppfyller kravet på giltighetstiden. Tackar gör jag min svenska charm! Hej vad det gick. 

Tog en taxi för att checka in på mitt hotell i Santa Monica! Jag kände igen mig vilket jag inte trodde att jag skulle göra. 

En ruggigt glad Diabeteskvinna som är ”hemma” igen

Efter att jag hade checkat in insåg jag att jag glömt min adapter och fick rusa omkring för att inhandla det… Sen kom hungern som ett brev på posten och jag beställde mat för fyra personer. Ja, allt åkte ner. Så jäkla gott! 

Mellan shoppingturerna och alla promenader till allt som jag saknat stannade jag upp flera gånger och verkligen kom ihåg hur det var när jag bodde här.

Något ställe som alla måste besöka är Whole Foods. Där kan man strosa omkring läääänge. Finns så himla mycket roligt! Det kan faktiskt vara så att jag flyttar tillbaka hit enbart för deras mataffärer. Det som är ”störande” är att amerikanarna tror att fett är farligt och har därför fettfritt på allt. Fettfri grekisk yoghurt till exempel. Suck! Men annars så, tummen upp

Titta! Man vill handla på sig ALLT! Så fräscht och så härlig atmosfär

Fick med mig en granola, glutenfri, en mandelyogurt som inte var fettfri, banan och min favorit choklad, Hershey´s. Den är tyvärr inte glutenfri men jag var tvungen. En bit hit eller dit kan väl inte skada en gång 😉 Jag insåg nu när jag tog bilden att jag varken har sked eller glas till vinet… Hur ska jag nu göra? 

Vilket fall som helst så har jag nu har jag varit vaken i typ 30 timmar och jag ser fram emot att få sova. I morgon har jag massor av saker jag vill göra mellan mina förberedelser inför måndagen som kommer att spenderas i Northridge hos Medtronic =D

Jo, jag ligger just nu 9 timmar efter om jag inte minns fel och jag har tyvärr inget internet om jag inte är på hotellet eller på ett ställe som erbjuder wifi. Jag kommer göra allt för att försöka hålla er uppdaterade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Something big happened to me last week 🙌🏻 From #dexcomg6 to #dexcomg7 ! It was a big moment, you can tell by the look on my face 💕#ad and I love that I can see, in the Dexcom app, the trend graph AND the Clarity data 💙 all that in one screen 🤩 YAY to this!

#diabetes #diabetic #t1d #dexcomwarrior #öppendiabetes
...

Guess how many questions I’ve got this weekend regarding the “nicotine patch” I’ve got on my arm 🫠 too many! ...

Följ mig på Instagram