14 maj 2017 |  Mat

Sallad, skvaller och en härlig söndag

Jag är fortfarande väldigt glad över att det blev en lugn lördag för min del. Att vakna pigg och inte känna någon form av ”bakis” är något som jag gillar. Söndagar kan annars vara en ångestladdad dag då det snart är början på en ny arbetsvecka. Men, söndagar kan vara riktigt härliga och min söndag har än så gäng varit helt perfekt. Mötte först upp en vän på kaffe och lite uppdatering av livet för att sedan åka in till Hötorget och äta lunch, med en massa roligt skvaller, på (som jag tror är nyöppnat ställe) Gnarly Burger. Jag tog en svin god sallad med massa mögelost, kyckling, bacon, ägg, guacamole och någon vinsås. Till det ett glas alkoholfritt vin som smakade väldigt bra!

Osäker om de hade glutenfria habsburgare men då servitören trodde jag kunde äta surdegsbröd tror jag inte det… Svårt det där med glutenfritt ibland. Oklart hos vissa. Något som behöver bli en klar förbättring.

Nu är jag hemma och min söndag kommer att innehålla en hel del tvätt av en klädhög som jag har ignorerat alldeles för länge. Men det gör inte så mycket då det började regna på väg hem. Mys deluxe helt enkelt!

Hoppas att er helg har varit bra och att ni är uppladdade inför den kommande veckan.

Bs just nu: 6.9 mmol/L

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram