28 augusti 2020 |  Event

Saknat detta

Nej men alltså! Jag älskar ibland att vara avskärmad från sociala sammanhang men som jag ändå älskar det! Igår var jag inbjuden till ett nätverk som jag är med i och jag minns inte ens senast jag var på ett mingel?! Herregud! Trots att jag inte kan äta som en normal ville jag ändå dit och mingla. Det var det värt!

Tog båten från slussen mot Djurgården! Så himla trevligt. Att jag inte gör det mer ofta är något vi kan diskutera..

Nätverket jag är med i är startat av Barbro Ehnbom som startade BBB (Barbro’s Best and Brightest). Eventet var utomhus och det var begränsat med antal inbjudna (pga omständigheterna). Vi höll till vid Lilla Hasselbacken. Aldrig varit där men oj så trevligt ställe!

Här har ni oss. Barbro och jag! Jag som är så lång blir alltid tvingad att böja på mig när vi ska fotas tillsammans… haha så ni vet 😉

Jag träffade denna underbara kvinna, Denise, som hade sin 3 månaders bebis med sig! Det kom fram att hon med har typ 1 diabetes och använder sig av tandem! Ett kvinna jag vill lära känna mer. Hon var otroligt positiv till att vara gravid som diabetiker och det hade gått väldigt bra för henne, vilket känns väldigt bra! Ja, hon är Christer Fuglesangs dotter 😉

Träffade även min gamla fiollärare Christian Svarfvar! Så kul det med! Dock blundade jag i princip på varenda bild, men vad gör det?

Efter middagen, som jag var tvungen att avstå pga morgondagens koloskopi, drog han av två låtar!

Precis innan jag skulle gå hem fick vi till en bild. Vi tre, Christer, jag och Barbro!

En helt fantastisk kväll och som jag har saknat dessa tillfällen. Fan vad jag hatar Corona och vad jag hatar att min matlista över saker jag kan äta är riktigt skral. Men, trots det, så gör det så mycket för mig att få vara social, mingla och ha roligt tillsammans med andra.

Tack Barbro för igår!

2 kommentarer till “Saknat detta”

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    @saramoback

    For the fries 🔥💙 ...

    Följ mig på Instagram