28 mars 2019 |  Diabetes

SACCNY och vin med JDRF

Vilken pang-onsdag jag hade här i New York! Han även checka av lite turistsaker också vilket känns skönt också nu när jag ändå är här!


Jag bor verkligen mitt i smeten. Ett stenkast från time square

När jag skulle köpa mig lite snacks gick jag förbi en hylla som ligger mig varmt om hjärtat. ”Diabetes-hyllan”. Sjukt att systemet för oss diabetiker fingerar olika. Blev lite ledsen att det är en ganska hög kostnad för att just hantera sin diabetes här i USA.

På väg till mitt första möte här i New York. Hade en inbjudan till svenska handelskammaren och på väg dit blev jag faktiskt lite nervös. Jag kände mig liten och inte alls trygg med vad jag skulle säga eller förmedla.

Ni skulle se byggnaden! De har kontor på 29 våningen och jösses så vackert!

Mötet gick bra och jag blev så väl omhändertagen. Jag träffade denna fantastiska kille som heter Andreas. Det roliga var att även han har diabetes typ 1 och vi pratade en hel del om business och om diabetes såklart! Stort tack för att jag fick komma och att ni var så välkomnande! 

Efter mötet med SACCNY promenerade jag bort till en restaurang/pub Cask bar & kitschen som låg nära 3rd och mötte upp  min kompis Kady och hennes kollega från JRDF för en drink! Vi pratade och skrattade så mycket och det är alltid roligt att träffa diabetiker som inte är från Sverige. Vi pratade även om hur vi ska samarbeta och om nästa gång vi ses som förmodligen blir i Orlando!

En sak som de sa var att ungefär 30% av alla amerikanare som byter till 670g – byter igen till något helt annat system. Hm. 

Efter två glas vin tog vi en taxi tillbaka till SACCNY där det var ett event som vi var bjudna till. Fick nya kontakter och en fika inbokad nu innan jag åker tillbaka till Sverige! 

Vid 21-tiden tackade vi för oss och jag åkte till mitt hotellrum. Jag somnade på två snabba. En väldigt intensiv men så himla rolig dag! 

Idag väntar en lika spännande dag med ett viktigt möte igen vid lunch, en fika med en Tv4 kändis och middag med en diabetes influenser från New York! 

Ska försöka hinna se Brooklyn bridge också. Vi får se om jag hinner med det. Haha! 

Godmorgon från USA! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram