16 maj 2022 |  Helg

Run4Diabetes

Det är helt galet vad fin helgen blev! Det var stort fokus på loppet Winter Bay Backyard Ultra som började i lördags klockan 10.00 vid Liljeholmen. Ett lopp som arrangeras av bland annat Mikael Hasselrot som är en inspirerande och genuin person! 20% av anmälningsavgiften gick till Barndiabetesfonden vilket innebär 32 922 KRONOR!

Loppet hade en 6,7 km runda och hade en ny start varje hel timma. Och, man fick hålla på hur länge som helst. Vinnaren? En ung tjej som sprang 41 varv vilket känns för mig helt jäkla overkligt men de är ju inga amatörer!

Jag och Micke som väljer att ta med oss (alltså Barndiabetesfonden) på ”tåget”. Det är så himla fint!

Vi hade även så man kunde swisha och ta sig lite socker =)

Fick tag i en diabetiker som klarade 3 varv, vilket är över 2 mil. Han såg glad ut och hade laddat upp med massa klohydrater (som man bör göra) och kom i mål på ett blodsocker runt 9! Så stakt kämpat! Blir så glad när jag ser sånt här, det får mig att inse att livet som diabetiker inte alls behöver vara ett hinder till att göra de saker man tycker är kul och givande!

Stort tack till RunRaisers som hjälper till att öka förståelsen för typ 1 diabetes och för att vi får vara med! Det gör skillnad och det känns i hela hjärtat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram