8 november 2020 |  Helg

Rostad macka och skogspromenad

Igår tog jag tåget till Norrköping. De nya restriktionerna är inte alls roliga men bra. Mina planer ställdes in med all rätta och kände inte för att spendera hela helgen själv i lägenheten. Jag har hunnit med mycket och jag uppskattar verkligen det enkla. Började min söndag med två rostade mackor. En med ost och salami och den andra med leverpastej och gurka. Så himla gott!
Innan mitt tåg skulle gå gick jag och pappa en sväng i skogen. Kändes nästan som vår när solen tittade fram. Helt fantastisk väder som november bjussar på!

Nu är jag på tåget tillbaka till Stockholm!

Hoppas ni har och har haft en härlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram