8 november 2020 |  Helg

Rostad macka och skogspromenad

Igår tog jag tåget till Norrköping. De nya restriktionerna är inte alls roliga men bra. Mina planer ställdes in med all rätta och kände inte för att spendera hela helgen själv i lägenheten. Jag har hunnit med mycket och jag uppskattar verkligen det enkla. Började min söndag med två rostade mackor. En med ost och salami och den andra med leverpastej och gurka. Så himla gott!
Innan mitt tåg skulle gå gick jag och pappa en sväng i skogen. Kändes nästan som vår när solen tittade fram. Helt fantastisk väder som november bjussar på!

Nu är jag på tåget tillbaka till Stockholm!

Hoppas ni har och har haft en härlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram