5 september 2020 |  Helg

Rosendals Trädgård

Alltså! Hur kan det komma sig att jag ALDRIG varit HÄR?! Jag är så glad att Kim som är från Australien tar med mig på ”äventyr” runt om i Stockholm. Jag är nog en ganska så bekväm person, men som älskar när andra bestämmer platser. Annars blir det det ”gamla” vanliga. Rosendals trädgård kan vara en av de bästa platserna jag har varit på. Så mysigt att gå runt bland alla växthus, blommor, växter!

Veckan som har varit, har varit tuff. Fått en del mejl som inte varit uppiggande men jag har även fått väldigt bra mejl och fler uppdrag som jag verkligen älskar. Jag sa till Kim att trots en hel del skit i inboxen vaknade jag ändå upp idag med ett leende på läpparna. Och kan vet inte varför. Hade det varit innan sommaren hade jag nog legat hemma och tyckt synd om mig själv men inte nu. Har fortfarande glädje i kroppen och hjärnan och jag kommer att fortsätta trots att en del av mig vill att jag ska lägga ner allt och ”bara” vara en ”normal” person. Kommer inte hända. Jag älskar det jag gör alldeles för mycket.

Jag är hemma en sväng och äter en sen lunch. Näst på tur står en promenad med min bästis och hennes dotter! Så mysigt!

Ikväll blir det troligtvis flatbread pizza (kom som en överraskning va ;)) och en lugn lördag med lite jobb också som måste göras och texter som ska skrivas! Det ska bli härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram