5 september 2020 |  Helg

Rosendals Trädgård

Alltså! Hur kan det komma sig att jag ALDRIG varit HÄR?! Jag är så glad att Kim som är från Australien tar med mig på ”äventyr” runt om i Stockholm. Jag är nog en ganska så bekväm person, men som älskar när andra bestämmer platser. Annars blir det det ”gamla” vanliga. Rosendals trädgård kan vara en av de bästa platserna jag har varit på. Så mysigt att gå runt bland alla växthus, blommor, växter!

Veckan som har varit, har varit tuff. Fått en del mejl som inte varit uppiggande men jag har även fått väldigt bra mejl och fler uppdrag som jag verkligen älskar. Jag sa till Kim att trots en hel del skit i inboxen vaknade jag ändå upp idag med ett leende på läpparna. Och kan vet inte varför. Hade det varit innan sommaren hade jag nog legat hemma och tyckt synd om mig själv men inte nu. Har fortfarande glädje i kroppen och hjärnan och jag kommer att fortsätta trots att en del av mig vill att jag ska lägga ner allt och ”bara” vara en ”normal” person. Kommer inte hända. Jag älskar det jag gör alldeles för mycket.

Jag är hemma en sväng och äter en sen lunch. Näst på tur står en promenad med min bästis och hennes dotter! Så mysigt!

Ikväll blir det troligtvis flatbread pizza (kom som en överraskning va ;)) och en lugn lördag med lite jobb också som måste göras och texter som ska skrivas! Det ska bli härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram