8 maj 2020 |  Diabetes

Rödbetsjuice

Det är fredag och jag har varit igång i några timmar (redan!). Det är en fullspäckad dag med möten som kommer bet av varandra. Lite osäker hur jag ska få in någon form av lunch med det måste lösa sig.

Jag är verkligen en periodare när det kommer till mat och dryck. Hade en period då jag bara drack rödbetsjuice men sen glömdes det bort och igår när jag var och handlade fick jag syn på denna himmelska dryck och kände ett enormt sug!

Dricker det enbart för att det är gott (och för att jag ”hört” att det är bra för mina njurar). Inget hälsotänk mer än så!

Det är fredag och det är skönt. Ser fram emot kvällens middag med mina internationella vänner (Kim och Lexie). Det ser ut som det blir pizza på mitt favvoställe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram