2 november 2020 |  Mat

Restaurangtips, hotshots, Djurgården och mat

Nej men helgen. Vart ska jag börja?! Allt gick i ett svep precis som jag älskar och trots nya restriktioner, eller restriktioner som är tillbaka igen blev allt väldigt bra!

I fredags hade vi bokat bord på kanske en av de bättre restaurangerna på länge. misshumasshu. Boka bord säger jag bara!

Då jag och Alex var ”tidiga” började vi med ett glas i deras bar. Mycket trevlig och blev helt till mig när jag insåg att jag för första gången på länge befann mig i stan. Händer otroligt sällan. Här på bilden var vinglas no 2 och en väntan på att maten skulle trilla in på bordet

Det är mellanrätter man beställer in och det var riktigt jobbigt att välja bland allt smarrigt. Vi åt tills vi behövde knäppa upp byxknappen haha

Efter några timmar, läs; tills vi kunde gå igen, rörde vi oss ett stenkast till Nobu för ytterligare ett glas. Här var tanken att jag skulle åka hem då jag ände mig helt mosig efter veckan (börjar ålder visa sitt riktiga jag nu?)

Vi tog en promenad till gamla stan och där skulle jag vika av hem. Vilket inte skedde… In på en bar och in kom min favoritshot! Hotshots! Herregud. Det var så trevligt!

I lördags vaknade jag en aning trött (bakis, och nej jag kan inte dricka längre utan att ha en molande huvudvärk tyvärr) och vi bestämde oss för att åka till Djurgården!

Vi slank in på Spritmuseet! Rekommenderar det!

Jag lärde mig en hel del om spritens historia och även om hur man brygger cider! Här står han och luktar på olika äpplesorter

Sen mina älsklingar! Vi blev hungriga och gick till Oaxen. Aldrig varit där och det är en restaurang som har stått på mig ”besök dessa ställen” anteckningar. Servicen ang att jag är glutenintolerant var MAGISK! Brödet, maten var 10/10. Aldrig varit med om detta och fick till och med receptet på brödet av kocken!

Alltså. Maten. Finns inga ord hur gott det var.

Och så lite insulin på det 😉

Hade det varit möjligt, hade jag velat leva mitt liv ungefär så här. Äta och testa nya maträtter på olika restauranger. Jag verkligen älskar det. Synd att jag inte känner att ekonomin riktigt tillåter det just nu 😉

Rundade av kalaset med en promenad på Djurgården som jag också har en kärlek till.

I söndags blev det fokus på att ta hand om mig. Ansiktsmask, promenad i skogen och testbakade brödet som jag åt i lördags. Tänk att jag lyckats göra ett bröd som smakar som en fröjd-ig festival i munnen.

Nu är det november (snart juuuuuul) och vi går in i en månad där fokus ligger på diabetes. Diabetes som behöver få allt utrymme på social media! Nu kör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram