8 november 2021 |  Mat

Recap från min helg

Jag kände mig så konstig från fredag och kände mig helt ur fas. När jag kom till jobbet inser jag vid lunchtid att, eller, min kollega frågade om jag skulle äta lunch på jobbet. Jag såg mer ut som ett frågetecken, det är väl klart jag ska äta lunch? Eller?

Hon förklarar att det är halvdag och jag blir helt ställd. Skönt. Detta är tecken på att jag behöver chilla. Varva ner liksom.

Tackade nej till kvällen bowling och ölhäng på söder och valde att ta en promenad precis när mörkret lagt sig, handla mat och på vägen hem smet jag in på Lievito för ett glas av ett gott rödpang!

Jag somnade 20.00 i soffan med en sovandes katt i famnen. Lyx.

Tog det lugnt på lördagen. En promenad i solen (dock svinkallt…) men ändå skönt. Min kompis avbokade vår dejt och tyckte inte det gjorde så mycket. Slippa stressa liksom. Bara lunka på i min egna takt!

Jag handlade, försökte komma på vad jag behövde och det slutade med en jäkla massa onödigt. Eller inte onödigt men ni vet, att handla hungrig är oftast aldrig en bra idé haha!

Kom hem, åt massa chips med löjrom, smetana (och ja, jag glömde rödlöken men så blir det ibland). Det är så himla gott! Tog en lång dusch och gjorde mig mer eller mindre redo för filmkväll

Men! Emma hörde av sig. ”Kom till Tures”.

En liten del av mig blev så glad och jag gjorde mig redo på 2 snabba och åkte iväg för en vinkväll inne i stan!

Så himla trevligt! Jag, Emma och Sebastian satt i några timmar och njöt, skrattade åt mina hemska tinder-dejter och att det var ganska lite folk ute?! Borde vara mer? Eller?

Hamnade inte på bild men denna togs precis när en kvinna bakom mig hade ner min jacka och jag försökte styra med att fånga jackan samtidigt som att ”rädda” vinet jag höll i handen haha

Söndagen kom, jag var mer pigg och gjorde en dunderfrulle! Rostat bröd, ricotta, stekt prociutto och stekt ägg. Fasiken så gott. TipsTips!

Jag var en sväng hos Jennifer för att få nya klor och kom hem till mys. Jag älskar att jag är med katt. Balthazar kan vara det bästa som hänt mig i år trots att han kan vara en sate ibland.

Rundade av helgen med livets macka. På? Pommes allumets, grönskålschips, ost, balsamico. Det slank ner om vi säger så!

Idag är det måndag och jag började veckan med att byta sensor. Alltid en så himla trevlig känsla att sätta dit en ny. Skönt att bli av med den gamla!

Hur mår jag?

Jag mår faktiskt väldigt bra! Det gjorde inget att det snöade på väg till jobbet för jag känner mig pigg, varm och redo för denna vecka!

<3 Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram