15 juni 2020 |  Snacks

Räddaren i nöden

Jag har sovit mig igenom delar av dagen och på ett sätt känns det som att jag har halva foten i helvetet. Usch. Men! Nu när hungern är som bortblåst (inte ens sugen på mackor?!) fick jag ett sånt jäkla sug efter glass. Så, glass i stora lass för mig när jag känner mig lite halvbra.

Och vad är detta för smarrig glass tänker ni nu. Det är inget jag har tillverkat själv utan det är från Nicks. Ni vet de som tillverkar ”proteinbars” osv. Är alltid skeptisk när det står med stora bokstäver ”nu med färre kalorier” osv för i grund och botten är det bara ren jävla bullshit. Jag föredrar hellre hederlig vaniljglass och har svårt för alla olika typer av varianter som finns i butikerna. Så känner jag med egentligen allt. Då jag helt plötsligt nu idag fick ett sug jag aldrig annars brukar få så tänkte jag passa på att smaka denna.

Om den är god? Svar: JA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram