15 juni 2020 |  Snacks

Räddaren i nöden

Jag har sovit mig igenom delar av dagen och på ett sätt känns det som att jag har halva foten i helvetet. Usch. Men! Nu när hungern är som bortblåst (inte ens sugen på mackor?!) fick jag ett sånt jäkla sug efter glass. Så, glass i stora lass för mig när jag känner mig lite halvbra.

Och vad är detta för smarrig glass tänker ni nu. Det är inget jag har tillverkat själv utan det är från Nicks. Ni vet de som tillverkar ”proteinbars” osv. Är alltid skeptisk när det står med stora bokstäver ”nu med färre kalorier” osv för i grund och botten är det bara ren jävla bullshit. Jag föredrar hellre hederlig vaniljglass och har svårt för alla olika typer av varianter som finns i butikerna. Så känner jag med egentligen allt. Då jag helt plötsligt nu idag fick ett sug jag aldrig annars brukar få så tänkte jag passa på att smaka denna.

Om den är god? Svar: JA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram