9 september 2020 |  Diabetes

Quality Leadership Summit

Den här veckan har varit kanske en aningen för mycket. Det har varit så mycket jobb att jag känt mig en aning otillräcklig. Ogillar verkligen den känslan. Men, det mesta har varit kul och det är det som gör att jag nog kan köra på.
Idag hade jag en intervju för Quality Leadership Summit tillsammans med Novo Nordisk.

Det var så roligt och jag blev intervjuad av Flemming Dahl som är Senior Vice President at Novo Nordisk! hur coolt!?!?! Jag är så glad att de ville ha med mig och höra mina tankar om just den digitala resan som diabetiker!

Sista mötet var också tillsammans med Novo och det är inför nästa vecka. Det är alltså ”9th Global Patients Congress” och den 17:e ska jag prata om mina tankar kring diabetes och corona. Så fett! (säger man ens fett idag?, börjar bli gammal tror jag haha)

När allt var avklarat tog jag en promenad för att hämta ut nya sensorer som jag reklamerat samt tog en sväng för att köpa naturgodis. Nu ligger jag i soffan och ser film och äter choklad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blogginläggen

19 september 2020 |  Recept

Low Carb frallor

Läs mer
18 september 2020 |  Event

World Patients Day 2020

Läs mer
15 september 2020 |  Blogg

Kickstart

Läs mer
Alla inlägg

@saramoback

Today I ate brunch with one of my best friends who also has t1. She told me that it has been a journey with different diets, rigid approaches and exciting development of diabetes “tools”. "Everything was worse before, even life-threatening"When she got diabetes she read in a children's book that a person with type 1 diabetes does not live longer than 30 ... she decided at that moment to live life just as she wanted to. Eat food that she likes, travel and enjoy life!Said and done. Today, 53 years later, she is feeling great and her diabetes does not stop her from continuing to live! That’s inspiring 💙
...

What a week! Completely thrilled, exhausted and excited! I am so honored to have been awarded a full #dedoc° voices scholarship! Yesterday we had the kick-off event which was so exciting. Looking forward to next weeks virtual #EASD2020 and #ISPAD2020To support a project like this, I’m proud! I love to meet and be in this together with so many inspiring friends ❤️#payitforward
...

Smile, laugh, and hug someone you trust. These simple therapies will make you unstoppable and maybe not think of your diabetes for a while 💙 ...

It’s not often you get to see me in jeans! But, it’s important to sometimes try something new, right 😉 I have had a “kick-start” of this week and I am so blessed to have all these incredibly amazing people around me ✨ ...

Följ mig på Instagram