9 september 2020 |  Diabetes

Quality Leadership Summit

Den här veckan har varit kanske en aningen för mycket. Det har varit så mycket jobb att jag känt mig en aning otillräcklig. Ogillar verkligen den känslan. Men, det mesta har varit kul och det är det som gör att jag nog kan köra på.
Idag hade jag en intervju för Quality Leadership Summit tillsammans med Novo Nordisk.

Det var så roligt och jag blev intervjuad av Flemming Dahl som är Senior Vice President at Novo Nordisk! hur coolt!?!?! Jag är så glad att de ville ha med mig och höra mina tankar om just den digitala resan som diabetiker!

Sista mötet var också tillsammans med Novo och det är inför nästa vecka. Det är alltså ”9th Global Patients Congress” och den 17:e ska jag prata om mina tankar kring diabetes och corona. Så fett! (säger man ens fett idag?, börjar bli gammal tror jag haha)

När allt var avklarat tog jag en promenad för att hämta ut nya sensorer som jag reklamerat samt tog en sväng för att köpa naturgodis. Nu ligger jag i soffan och ser film och äter choklad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram