9 september 2020 |  Diabetes

Quality Leadership Summit

Den här veckan har varit kanske en aningen för mycket. Det har varit så mycket jobb att jag känt mig en aning otillräcklig. Ogillar verkligen den känslan. Men, det mesta har varit kul och det är det som gör att jag nog kan köra på.
Idag hade jag en intervju för Quality Leadership Summit tillsammans med Novo Nordisk.

Det var så roligt och jag blev intervjuad av Flemming Dahl som är Senior Vice President at Novo Nordisk! hur coolt!?!?! Jag är så glad att de ville ha med mig och höra mina tankar om just den digitala resan som diabetiker!

Sista mötet var också tillsammans med Novo och det är inför nästa vecka. Det är alltså ”9th Global Patients Congress” och den 17:e ska jag prata om mina tankar kring diabetes och corona. Så fett! (säger man ens fett idag?, börjar bli gammal tror jag haha)

När allt var avklarat tog jag en promenad för att hämta ut nya sensorer som jag reklamerat samt tog en sväng för att köpa naturgodis. Nu ligger jag i soffan och ser film och äter choklad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I get a lot of questions why I run, expose myself to hard races and train when it is possible to sit down in a comfy sofa (😘)

I don’t have a good answer to it except that I want to be strong and a receipt that it is possible despite t1 diabetes.

Summer for me has in recent years not gotten the star shine it should.
2020 I got sepsis, got very sick and hospitalized all summer. Was discharged with a catheter for one kidney and thus half man half woman for a few months.
In 2021, I had surgery for what had caused my sepsis. Östling’s kidney.
In 2023 I had to cancel my vacation, go straight to the emergency room and hospitalized for more than 2 weeks due to an infection in the kidney that caused a lot of pain, tears and a resignation I didn’t think I could handle.

None of this is related to T1 diabetes and nothing I could have done differently to avoid.

Despite that, I was determined. Copenhagen Half Marathon 2023, Stockholm Marathon 2024, what’s next?

There are obviously more diseases than diabetes but life goes on and there are a lot of positives in life that you have to take advantage of 🫶🏻❤️
...

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram