9 september 2020 |  Diabetes

Quality Leadership Summit

Den här veckan har varit kanske en aningen för mycket. Det har varit så mycket jobb att jag känt mig en aning otillräcklig. Ogillar verkligen den känslan. Men, det mesta har varit kul och det är det som gör att jag nog kan köra på.
Idag hade jag en intervju för Quality Leadership Summit tillsammans med Novo Nordisk.

Det var så roligt och jag blev intervjuad av Flemming Dahl som är Senior Vice President at Novo Nordisk! hur coolt!?!?! Jag är så glad att de ville ha med mig och höra mina tankar om just den digitala resan som diabetiker!

Sista mötet var också tillsammans med Novo och det är inför nästa vecka. Det är alltså ”9th Global Patients Congress” och den 17:e ska jag prata om mina tankar kring diabetes och corona. Så fett! (säger man ens fett idag?, börjar bli gammal tror jag haha)

När allt var avklarat tog jag en promenad för att hämta ut nya sensorer som jag reklamerat samt tog en sväng för att köpa naturgodis. Nu ligger jag i soffan och ser film och äter choklad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram