11 oktober 2021 |  Helg

Publikrekord

Söndagen som ni vet var planerad att gå på match. Jag är ingen sportfantast och har haft ett gammalt ex som var mega AIK:are vilket för mig inte har någon betydelse. Hejar jag på något lag är det såklart IFK Norrköping, då det är mitt ”Hemmalag”.

Nu bor jag i Stockholm och är så himla glad att Hammarby sponsrar Barndiabetesfonden. För mig är det inte mellan liv och död utan mer för kul och jag är mer än gärna med och hejar och stöttar de som stöttar mig (oss).

Såg på Aftonbladet innan att det var ungefär 17 000 biljetter sålda. Herregud tänkte jag. Kändes nästan overkligt nu efter pandemin osv. Ni förstår vad jag menar.

Det var så härligt drag och det sjöngs ramsor, hejjarlåtar och det klappades som aldrig förr! Jag verkligen älskar det.

I halvlek stod det 1-0 till Hammarby och vi var så glada. Damerna spelade så otroligt BRA!

Som ni kanske vet slutade festen med 4-1 och ett publikrekord med 18 537 st! Är det inte galet? Vi var ett härligt gäng som hade fått VIP biljetter och vi satt så bra. Några män framför oss sa i slutet att de har aldrig varit med om en så härlig atmosfär och att så många sjöng med i alla ”låtar”.

Ett gott tecken!

Även skönt att det inte blev regn som det stod att det skulle någon dag innan, men lite kallt blev det allt!

Så härligt avslut på helgen och väl hemma blev det en varm dusch och varma mackor till middag. Ser fortfarande fram emot att aptiten kommer igång men jag tänker att vad jag än får i mig är det bra nog.

Det är ny vecka och måndag och jag är äntligen tillbaka på kontoret. Blir så rastlös av att vara hemma. Hoppas ni mår bra och får en härlig vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

There is a concern about Christmas and holidays in general, which I can definitely understand and relate to! After a fairly long period of sick leave, anxiety about food, exercise and blood sugar, I feel today that I no longer value myself based on these points. I have absolutely high demands on myself, but mostly in terms of work. But it's because I love my job and feel that I have a drive that makes me move forward, and develop which is positive!

Thoughts are thoughts. We are not everything we think and when the anxiety becomes too great for the small things, we usually miss what is happening around us.

Do not forget that you are not your disease, and prioritize yourself based on what makes you feel alive 💕
...

Christmas party ready 💃🎄 ...

Följ mig på Instagram