4 juni 2020 |  Diabetes

Present, webinar och diabetes

Den här veckan har mer eller mindre varit helt fullsmetad med så mycket roliga saker! Det har varit mycket jobb och mycket jobb efter och innan mina ”kontorstider” som har varit så jäkla kul! Jag känner att diabetes-relaterade punkter i min vardag är något som jag verkligen vill utöka. Jag kan redan nu säga att denna vecka har varit land de bästa på länge -jobbmässigt. Och det bästa av allt? Det känns inte som att jag jobbar.

Idag möttes jag av en brevlåda som var full och det händer inte ofta!

Jag fick ett så himla fint paket av Erin som är grundare av DiabulimiaHelpline och när jag öppnade paketet kom tårarna. Hon bjöd in mig till deras konferens i februari i San Diego för att vara deras Key Note Speaker och prata om min relation till ätstörning. När jag läste det handskrivna kortet kom tårarna. Några sekunder senare när jag hade samlat mig insåg jag att det är just det här som jag vill göra. Nu har inte Corona hjälpt till så mycket men jag ser fram emot att få jobba mer tillsammans med den organisationen!

Vid 17 var det dags för dagens webinar tillsammans med mitt fantastiska team Diabetes Unfiltered. Denna grupp är jag så glad över att ara en del av och vi hade denna session med Pixie som är Nutritionist och ”food & social media expert”. Vi träffades i Barcelona förra året och hon är en så jäkla grym kvinna som ger så mycket inspiration. Följer ni inte henne så gör det pronto – Instagram

Jag sitter på tåget mot Norrköping nu med sämsta uppkopplingen. Ingen middag heller. Allt var stängt på centralen, suck. Donken var öppet men tyvärr så sög deras glutenfria alternativ så, ja. Jag längtar hem nu. I morgon är det begravning. Farmor! Älskade farmor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I get a lot of questions why I run, expose myself to hard races and train when it is possible to sit down in a comfy sofa (😘)

I don’t have a good answer to it except that I want to be strong and a receipt that it is possible despite t1 diabetes.

Summer for me has in recent years not gotten the star shine it should.
2020 I got sepsis, got very sick and hospitalized all summer. Was discharged with a catheter for one kidney and thus half man half woman for a few months.
In 2021, I had surgery for what had caused my sepsis. Östling’s kidney.
In 2023 I had to cancel my vacation, go straight to the emergency room and hospitalized for more than 2 weeks due to an infection in the kidney that caused a lot of pain, tears and a resignation I didn’t think I could handle.

None of this is related to T1 diabetes and nothing I could have done differently to avoid.

Despite that, I was determined. Copenhagen Half Marathon 2023, Stockholm Marathon 2024, what’s next?

There are obviously more diseases than diabetes but life goes on and there are a lot of positives in life that you have to take advantage of 🫶🏻❤️
...

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram