4 juni 2020 |  Diabetes

Present, webinar och diabetes

Den här veckan har mer eller mindre varit helt fullsmetad med så mycket roliga saker! Det har varit mycket jobb och mycket jobb efter och innan mina ”kontorstider” som har varit så jäkla kul! Jag känner att diabetes-relaterade punkter i min vardag är något som jag verkligen vill utöka. Jag kan redan nu säga att denna vecka har varit land de bästa på länge -jobbmässigt. Och det bästa av allt? Det känns inte som att jag jobbar.

Idag möttes jag av en brevlåda som var full och det händer inte ofta!

Jag fick ett så himla fint paket av Erin som är grundare av DiabulimiaHelpline och när jag öppnade paketet kom tårarna. Hon bjöd in mig till deras konferens i februari i San Diego för att vara deras Key Note Speaker och prata om min relation till ätstörning. När jag läste det handskrivna kortet kom tårarna. Några sekunder senare när jag hade samlat mig insåg jag att det är just det här som jag vill göra. Nu har inte Corona hjälpt till så mycket men jag ser fram emot att få jobba mer tillsammans med den organisationen!

Vid 17 var det dags för dagens webinar tillsammans med mitt fantastiska team Diabetes Unfiltered. Denna grupp är jag så glad över att ara en del av och vi hade denna session med Pixie som är Nutritionist och ”food & social media expert”. Vi träffades i Barcelona förra året och hon är en så jäkla grym kvinna som ger så mycket inspiration. Följer ni inte henne så gör det pronto – Instagram

Jag sitter på tåget mot Norrköping nu med sämsta uppkopplingen. Ingen middag heller. Allt var stängt på centralen, suck. Donken var öppet men tyvärr så sög deras glutenfria alternativ så, ja. Jag längtar hem nu. I morgon är det begravning. Farmor! Älskade farmor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram