4 juni 2020 |  Diabetes

Present, webinar och diabetes

Den här veckan har mer eller mindre varit helt fullsmetad med så mycket roliga saker! Det har varit mycket jobb och mycket jobb efter och innan mina ”kontorstider” som har varit så jäkla kul! Jag känner att diabetes-relaterade punkter i min vardag är något som jag verkligen vill utöka. Jag kan redan nu säga att denna vecka har varit land de bästa på länge -jobbmässigt. Och det bästa av allt? Det känns inte som att jag jobbar.

Idag möttes jag av en brevlåda som var full och det händer inte ofta!

Jag fick ett så himla fint paket av Erin som är grundare av DiabulimiaHelpline och när jag öppnade paketet kom tårarna. Hon bjöd in mig till deras konferens i februari i San Diego för att vara deras Key Note Speaker och prata om min relation till ätstörning. När jag läste det handskrivna kortet kom tårarna. Några sekunder senare när jag hade samlat mig insåg jag att det är just det här som jag vill göra. Nu har inte Corona hjälpt till så mycket men jag ser fram emot att få jobba mer tillsammans med den organisationen!

Vid 17 var det dags för dagens webinar tillsammans med mitt fantastiska team Diabetes Unfiltered. Denna grupp är jag så glad över att ara en del av och vi hade denna session med Pixie som är Nutritionist och ”food & social media expert”. Vi träffades i Barcelona förra året och hon är en så jäkla grym kvinna som ger så mycket inspiration. Följer ni inte henne så gör det pronto – Instagram

Jag sitter på tåget mot Norrköping nu med sämsta uppkopplingen. Ingen middag heller. Allt var stängt på centralen, suck. Donken var öppet men tyvärr så sög deras glutenfria alternativ så, ja. Jag längtar hem nu. I morgon är det begravning. Farmor! Älskade farmor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram