29 mars 2018 |  Mat

Pre-Easter dinner

Det märks att dagarna blir längre (ljusare) och att jag spenderar mindre tid hemma. Jag har haft riktigt roliga dagar nu den här veckan och igår slog vi på stort. En påsk-middag (reunion med mina girls) med massa god mat och en riktigt härlig och mysig onsdagskväll. Vi stekte köttbullar, prinskorvar, sill i olika former, en god avokado-salsa med chili och bubbel! Avslutade kalaset med chirre och kladdkaka (dock inte för mig men alltid trevligt med dessert!).

Då jag befann mig på andra sidan stan kom jag hem sent och gick direkt till sängen, jag var helt slut och somnade på två sekunder. Nu är jag uppe och ska jobba sista dagen innan påskledigt! Oj jösses vad skönt det ska bli. Slippa ställa klockan på morgonen, njuta av en kaffe i solen osv. haha! Vad ska ni göra under påsk? Jag ska verkligen ta det lugnt. Har plan att köpa massa växter till lägenheten, gå på konsert, åka en sväng till Norrköping och spela in en film om hur jag som diabetiker tycker att det fungerar i Sverige med läkare, stöd och ”förmåner”. Svårt att förklara hur det fungerar just i Sverige då vi har en ganska så bra struktur när det kommer till hur lite vi behöver betala för våra pumpar/cgm/insulin etc gentemot vad andra länder har.

Hur tycker du att sjukvården i Sverige fungerar? Saknar du något?

Nu kaffe, möte och sen PÅSK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Step 1 - take a deep breathe
Step 2 - rip off the old one
Step 3 - apply the new one
Step 4 - on with the transmitter
Step 5 - activate in the app

Don’t forget to smile and enjoy your week 💙

#Dexcom #Dexcomg6 #ad #DexcomWarrior #t1dlookslikeme #t1d #diabetes #diabetic #sponsor
...

Wait?! What!!!

Yes - Fried Mac n Cheese!

If I were to open a restaurant in the future, fried food would definitely be part of the menu 😉

Think, how much more fun and delicious life becomes when there are no restrictions around food 💙

You need:
200 g grated cheese
100 g cream cheese
1 jalapeno
2 dl cooked macaroni
black pepper and paprika powder

breading
flour
egg
panko

How:
Mix grated cheese with creme cheese and let melt in a pan. Add jalapeno, spices and macaroni.

Roll into small balls, bread and fry! Enjoy ❤️
...

Följ mig på Instagram