28 november 2020 |  Helg

Pommes frites när sockret sjunker

Yes, ni läste rätt. Igår blev det en aw efter jobbet på ett riktigt sunkigt hak. Inget är fel på det, dock känner jag att det nog inte blir ett återbesök till just detta ställe, men det oavsett så var sällskapet top notch så glömde bort att lamporna skiftade ljus till slut 😉

Något jag tycker är bra med små ”hak” / barer är att det finns mycket bra snacks. Både för mig som diabetiker men även som glutenintolerant! Sockret sjönk efter lite vin och då beställdes det in pommes! Så gott för det första och sen sjukt bra för att motverka ett sjunkande blodsocker!

Va ute en stund i morse när jag vaknade. Det är verkligen balsam för kropp och hjärna. Komma ut och andas frisk luft. Underskattat! Har nu letat febrilt efter en salong som kan göra mina naglar. Jennifer som jag går till har satt två veckor stopp (corren) och jag gick akut till ett ställe på hörnet. Det skulle jag aldrig gjort. De är nu skit fula och jag har panik.

Detta behöver fixas ASAP!

Update: fick tag på en tjej via Instagram! Måndag kl 18! Herregud. Jag är så glad nu haha!

Idag ska jag försöka leta efter alla julboxar på vinden och se om jag kanske ska baka något trevligt inför 1:a advent! Vad tror ni om det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram