27 september 2021 |  Helg

Podd-inspelning, vinlunch och en fantastisk helg

Hallå älskade ni! Det är måndag och jag har lite tid över nu att visa hur min helg var! Vi börjar från fredag när jag mötte upp lite vänner på en aw direkt efter jobbet.

Eller nu ljög jag. Innan jag beställde mitt första glas vin sprang jag förbi ett nyöppnat glutenfritt bageri i Vasastan! Det hade gått som smör, bokstavligt talat och när jag kom dit, en timma innan stängning, fanns det en limpa kvar.

Fick även med mig två frallor! Lycklig själ som traskade vidare därifrån med glutenfritt bröd i väskan

Vi möttes upp först på Lådan som ligger nära Sveavägen för ett glas och jag gillar verkligen det stället. Några skulle vidare och vi fortsatte sen mot Södermalm för att testa Lievito. Dock inget för en person som har celiaki (inget glutenfritt typ) men vinet var däremot en riktig höjdare!

Som jag längtat efter frukosten! Såklart skivade jag upp brödet från Malvas Glutenfria och om jag kommer bli stammis där? Svar JA! Fasiken vad gott det var!

Efter en riktig god frulle var jag redo för podd-inspelning. Så himla roligt och så kul att prata och ”träffa” Pete som har ”Not Just a Patch” företaget! Det blev ett riktigt spännande samtal om både att få diabetes senare i livet, vad det innebär att vara en ”perfekt” diabetiker, ätstörning och hur jag kan leva ett ganska så normalt liv trots en sjukdom som ibland är betungande.

Hojtar såklart till när podden är ute och redo att lyssna på!

Efter podd hörde jag av mig till Eva om hon ville ses! Fick ett snabbt svar: Ja!

Det var så himla trevligt och det blev några timmar på Södermalm med ett helt underbart gäng! Tack för att jag fick vara med!

Strosade hemåt i ett vårigt Stockholm, lite berusad och kände mig såååå glad!

I söndags var inte så mycket planerat än att njuta av solen. Hade några ärenden inne i stan på förmiddagen vilket inte kändes så jobbigt 🙂

Efter några timmar mötte jag upp Clara, ni vet min vän och fotograf, för sen lunch! Det var ingen direkt höjdare men gjorde inte så mycket då vi hade så himla trevligt! Jag har stora planer för nästa fotografering och ska i veckan skicka över inspo bilder till henne om några idéér som jag har!

Så spännande =)

Det är en spännande vecka jag har framför mig med operation i morgon men mer om det senare. Först jobb, frisörbesök och sen varva ner inför morgondagens nedsövning 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram