25 januari 2018 |  Mat

Planering och framförhållning

Hallå mina vänner!

Det är en fantastisk dag att vakna upp till. Torsdag, vilket innebär snart helg, och en härlig AW står på schemat i morgon efter jobbet. Hur sjukt är det inte att det är 7 plusgrader idag?! Jag styr med min resa till USA och det hela slutade med att jag under natten fick massa mejl som jag kände mig tvungen att svara på samt att det blev en aning svårt att somna om. Ingen bra framförhållning. Något jag ogillar!

Jag vill inte tro att det blåa ljuset från skärmen gör det svårare att somna om men jäklar! det tog fler än 3 minuter om vi säger så.

Det är fortfarnde inte helt klart än men det är otroligt nära. Kanske därför jag känner mig väldigt glad. Att jag vet att jag ska få se solen och känna värme snart, nu när vi har så satans grått väder.

Igår blev det pasta på menyn. Pasta, olja, salt, tryffel, citron. Ja, det behöver inte vara så avancerat än så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram