25 januari 2018 |  Mat

Planering och framförhållning

Hallå mina vänner!

Det är en fantastisk dag att vakna upp till. Torsdag, vilket innebär snart helg, och en härlig AW står på schemat i morgon efter jobbet. Hur sjukt är det inte att det är 7 plusgrader idag?! Jag styr med min resa till USA och det hela slutade med att jag under natten fick massa mejl som jag kände mig tvungen att svara på samt att det blev en aning svårt att somna om. Ingen bra framförhållning. Något jag ogillar!

Jag vill inte tro att det blåa ljuset från skärmen gör det svårare att somna om men jäklar! det tog fler än 3 minuter om vi säger så.

Det är fortfarnde inte helt klart än men det är otroligt nära. Kanske därför jag känner mig väldigt glad. Att jag vet att jag ska få se solen och känna värme snart, nu när vi har så satans grått väder.

Igår blev det pasta på menyn. Pasta, olja, salt, tryffel, citron. Ja, det behöver inte vara så avancerat än så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram