9 februari 2019 |  Helg

Planer för Mimosa

Jag kom i säng i ”tid” igår och vaknade pigg idag. Så himla skönt. En promenad i regnet, insåg inte att det regnade innan jag gick ut, och trots regn och halka så tycker jag att det är så sjukt att -här brukar jag bada. Tänk om några månader, då står jag här på bryggan, i solen, bortkopplas från pumpen och hoppar sedan ner i ett svalkande vatten! Jag längtar haha! 

Det regnar fortfarande och även om jag bara vill ligga hemma i min pyjamas hela dagen ska jag faktiskt på mimosa häng hos en kompis! Hur trevligt! Tror dock att jag skippar juicen och kanske byter ut bubblet mot vin men oavsett så ska det bli så trevligt!

Nu måste jag duscha och fixa i ordning mig innan jag ska bege mig!

Trevlig lördag! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram