9 februari 2019 |  Helg

Planer för Mimosa

Jag kom i säng i ”tid” igår och vaknade pigg idag. Så himla skönt. En promenad i regnet, insåg inte att det regnade innan jag gick ut, och trots regn och halka så tycker jag att det är så sjukt att -här brukar jag bada. Tänk om några månader, då står jag här på bryggan, i solen, bortkopplas från pumpen och hoppar sedan ner i ett svalkande vatten! Jag längtar haha! 

Det regnar fortfarande och även om jag bara vill ligga hemma i min pyjamas hela dagen ska jag faktiskt på mimosa häng hos en kompis! Hur trevligt! Tror dock att jag skippar juicen och kanske byter ut bubblet mot vin men oavsett så ska det bli så trevligt!

Nu måste jag duscha och fixa i ordning mig innan jag ska bege mig!

Trevlig lördag! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram