1 februari 2019 |  Mat

Pizza för en diabetiker

Okej kan vi bara ta en sekund för pizza!

Igår var jag på Fast-Food mässan i Kista och jag kan tycka att det är väldigt roligt med mässor. Det är så otroligt socialt, man snick-snackar med alla möjliga olika typer av företag men, det är så otroligt energikrävande. Det är galet. När jag landade vid min port vid 17-tiden stupade jag i säng på en gång.

Men det var inte det jag ville berätta för er utan egentligen bara säga att med mässor, beroende på vad det är för tema, så bjuds det på allt möjligt smarrigt. I alla fall igår. Det var allt från protein-bars, juicer, vitamin well, stekta korvar, kaffe och PIZZA! Det bakades direkt på plats och så skjuts in i ugnen och sen var det bara att äta på.

Tur i oturen så gjordes det tyvärr inga glutenfria pizzor så jag kunde inte smaka utan fick glatt titta på när det slank ner olika slices hos mina kollegor. Under tiden jag stod där undrade jag hur jag i hela friden skulle dosera till detta. Hur mnga kolhydrater är det i en slice? Tanken gjorde mig trött och jag kände mig ganska så bekväm i att tacka nej då jag inte tålde pizzan, men ändå!

Fasen, jag ska bannemig beställa pizza i helgen och se hur det går! Hur gör ni?

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

#Dexcom is looking extra trendy in this dress 💄 And extra fashionable bc I
know this tiny thing, continuous glucose monitor, will keep me not worrying about my diabetes 🖤

#ad #dexcomwarrior #dexcomg6 #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #dexcomg6
...

Living with diabetes is not always easy. We need to put all the parts together - health, exercise, mental health. Because it`s not just the insulin that affects. Having that said, I`m glad that spring is on its way bc it makes my diabetes management so much easier ☀️🤍 ...

“Strike a pose” means “to stand or sit with your body in particular position” 🤌🏻 ...

I’m blue da ba dee 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram