1 februari 2019 |  Mat

Pizza för en diabetiker

Okej kan vi bara ta en sekund för pizza!

Igår var jag på Fast-Food mässan i Kista och jag kan tycka att det är väldigt roligt med mässor. Det är så otroligt socialt, man snick-snackar med alla möjliga olika typer av företag men, det är så otroligt energikrävande. Det är galet. När jag landade vid min port vid 17-tiden stupade jag i säng på en gång.

Men det var inte det jag ville berätta för er utan egentligen bara säga att med mässor, beroende på vad det är för tema, så bjuds det på allt möjligt smarrigt. I alla fall igår. Det var allt från protein-bars, juicer, vitamin well, stekta korvar, kaffe och PIZZA! Det bakades direkt på plats och så skjuts in i ugnen och sen var det bara att äta på.

Tur i oturen så gjordes det tyvärr inga glutenfria pizzor så jag kunde inte smaka utan fick glatt titta på när det slank ner olika slices hos mina kollegor. Under tiden jag stod där undrade jag hur jag i hela friden skulle dosera till detta. Hur mnga kolhydrater är det i en slice? Tanken gjorde mig trött och jag kände mig ganska så bekväm i att tacka nej då jag inte tålde pizzan, men ändå!

Fasen, jag ska bannemig beställa pizza i helgen och se hur det går! Hur gör ni?

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram