29 april 2018 |  Middag

Pizza bianca

Hej på er!

Vaknade upp till en regnig söndag och det hjälpte inte att piggna till tyvärr.. men som tur är vände det och det blev en så himla fin eftermiddag/kväll. Lång-promenad runt Långholmen med ett avslut på Enzo’s med en ”vit” pizza. Alltså, det kanske ser tråkigt ut men jösses, tryffelsalami är en stor favorit och oj vad gott det var. Pizza är inget jag äter så ofta (tur det) men pizza utan just tomatsås är så otroligt smarrigt. 

Känner mig lite seg idag då det var en lördag fylld med massa olika festligheter. Först en fördrink, sen födelsedagsfest, vidare till min kompis som hade en ”Mexican” fest och avslutade på cafét. Älskar att Stockholm blommar upp och att det blir så härlig stämning. Jag är en aning trött och det kommer bli en tidig kväll för mig då jag jobbar i morgon (inga halvdagar här inte) för att sedan ladda om för Valborgsfirande. Planen är att lyssna på en tjej som ska söka idol, vidare till Älvsjö för förfest för att sedan ansluta till ett gäng för middag inne i stan. 

Låter ambitiöst, eller hur? Vi får se vad jag mäktar med men det som är säkert är i alla fall middagen (en vän som fyller år) och det får jag inte missa! Vad ska ni göra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram