16 augusti 2018 |  Mat

Pizza är lösningen

Den här dagen har minst sagt varit rörig. Jag har varit rörig och det började redan efter min förlorade sovtimma i morse. 

Min middagsdejt var sen och pizza var det som jag suktade efter. Hunger och en rörig hjärna – jag blev nästan ett monster. 

Som tur var fick jag som jag ville och den här pizzan är den bästa jag någonsin ätit. Jag ogillar tomatsås så denna är varianten blanco. Pesto, tryffelsalami, portabello, mozzarella och parmesan! Tjena tjena. Anser inte heller, eller upplever att blodsockret blir kaos vilket är bra. 

Nu ska jag försöka varva ner då jag i morgon ska en sväng till Huddinge (karolinska)! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram