22 oktober 2018 |  Blogg

Personlighetstest

PÅ jobbet fick vi i uppdrag att göra ett så kallat personlighetstest. För att dels se vilka personlighetstyper vi är men också för att det kan vara som en rolig sak!

Jag blev ”Underhållaren” och när jag såg rubriken blev jag chockad. Är verkligen inte underhållaren…Men när jag läste på mina styrkor, svagheter, relationer så stämde det otroligt bra. Jag är utifrån det här testet en käsnlig person, undviker konflikter, blir lätt uttråkad, ofokuserad – hittar lösningar varje dag för att få in nya ”must-do” osv. Det är väldigt mycket som står och jag tänker att detta är något som jag ska gå igenom!

Har ni gjort något personlighetstest?

Idag är det måndag och det är full gas i vanlig ordning. Trots en sen lördagsnatt och få timmars sömn hade jag svårt att somna igår då jag hade så många idéer och funderingar på många nya projekt jag vill dra igång med. Om jag är trött idag? Inte alls. Så nu kör vi igång denna härliga vecka!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Type 1 diabetes should never hold you back from your goals. There are no exercises specifically designed for people with diabetes, any workout you want to@do is possible. There will be highs and lows as you figure out what works for you - BUT don’t let them get you down. You’ve got this 🤘🏻💙 ...

Följ mig på Instagram