9 januari 2023 |  Helg

Pepp och tårar

Det märks i alla hörn och kanter att alla är tillbaka i jobb igen. Ändå något som jag gillar, känslan av att inte få ett autosvar. Allt fungerar precis som det brukar och allt är åter i ordning.

Då det var röd dag i fredags mötte jag upp mina favoritpersoner på min favoritbar, Tures.

Emma och Sebastian. Behövde mentalt stöd och pepp efter att jag fick en diss jag inte var beredd på. Det slutade med att vi satt i timmar och as-garvade! Så himla härligt!

En selfie behövdes. Jag kände mig vrålsnygg.

Ännu en bild på lördagsmorgonen då jag bokade in EMS träning på söder. Var mer än redo trots att jag två dagar innan inte kunde gå. Jag menar det. Fick hjälp av en tant att sätta mig ner på tunnelbanan…

Fick ganska många frågor gällande att ”man” inte ska eller får träna denna typ av form när man har diabetes. Jag vill poängtera att jag aldrig skulle göra något som skulle på något vis skada min diabetes (hur nu det skulle gå till). Denna träning är alltså helt ofarlig för oss som har diabetes.

Efter träning promenerade jag hem för att möta upp pappa som skulle hälsa på! Vi, jag, pappa, brosan och hans tjej hade bokat bord på en av mina favoritrestaurangen – Ulla Windbladh!

De har glutenfritt bröd!

Gullig

Fiskgrytan. Det är den godaste jag vet. Ät den om du besöker Ulla W!

Efter en lång och super-trevlig lunch åkte vi hemåt igen. Beslutet som jag fasat för under några dagar skulle komma till sitt slut. Eller beslut?!

Jag har bestämt att min älskade Balthazar skulle få komma hem till mina föräldrar och sin bror (som bor hemma hos dom). Jag är sällan hemma, och när jag väl är hemma, är jag trött och finns varken tid eller ork att ta hand om honom. Tårarna rann ner när jag ställde in honom i bilen. Usch. Hjärtat brast. Men jag vet att han kommer få det så otroligt mycket bättre i ett stort hus och en kompis.

Jag slutade helgen och söndagen med ett löp-pass med Adam. Ni vet han som springer alla typer av lopp runt om i världen med sin Eversense. Han är cool och jag blir imponerad. Vi sprang Söder mälarstrand och pratade om allt. Adam är en person jag inte hänger med så ofta, men en person jag har fullt förtroende för.

Jag ser så fram emot att få upp min kondition igen, att springa och göra det som jag vet att jag mår bra av! Kommer försöka få in några till pass innan nästa fot-operation den 24 januari, för sen blir jag stilla ett tag igen.

Kvällen åt jag veckans rester av min Pho! Kycklingsoppan som jag verkligen älskar!

2 kommentarer till “Pepp och tårar”

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  @saramoback

  A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

  Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

  What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
  ...

  Följ mig på Instagram