4 april 2018 |  Snacks

Påskhelgen

Det  blev en snabb visit hemma med familjen nu under påsk men oj så trevligt vi hade det. Det spelades kort, åt massa god mat och tog det allmänt chill! Fotade inte allt för mycket men här kommer mina 24 timmar hemma i Östergötland.

Anlände lagom till påsklunch i söndags. Taggad på mat efter en seg bilresa.

Vi blev serverade en traditionell maträtt, nämligen lamm. Köttet hade marinerats i allt möjligt gött och en av ingredienserna var ÖL! Det smakade otroligt bra!

Efterätt såklart. Glass, grädde med Jordgubbar. Hur mycket längtar man inte nu till sommaren och de svenska bären?

Här går det undan i tiden. Middag senare på kvällen blev vår allas favorit, kräftor! Jag och familjen är stora fisk-älskare (haha) och dessa kräftor fångades i vårt kräftvatten i fjol.

Lite plock av allt möjligt varvat med kräftor

Söndagen avslutades med favoritdrycken Campari och påskgodis

Måndagens frukost innan avfärd. Det är inte allt för ofta som jag verkligen sitter ner och njuter av frukost, kaffe och tv. Det var mer förr. Nu mer intas frukost på springade fot och inte alls så harmoniskt som det har varit en gång i tiden..

Timmarna gick alldeles för fort och jag hann med påsklunch med farmor, promenad i solen och slappa ett par timmar i soffan innan vi vid 15-tiden åkte tillbaka till Stockholm. Trodde det skulle bli massa köer men de köer som uppstod var för någon olycka och inte för att det var bilkaos.

Känns lite konstigt att helgen blev förkjuten och att det är onsdag idag. Känns i kroppen som tisdag eller måndag. Och lustigt även att det snart är helg igen. Och då blir det en resa ner till Göteborg!

Kanske att någon av er vill ta en fika med mig? Säg till i så fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram