4 april 2018 |  Snacks

Påskhelgen

Det  blev en snabb visit hemma med familjen nu under påsk men oj så trevligt vi hade det. Det spelades kort, åt massa god mat och tog det allmänt chill! Fotade inte allt för mycket men här kommer mina 24 timmar hemma i Östergötland.

Anlände lagom till påsklunch i söndags. Taggad på mat efter en seg bilresa.

Vi blev serverade en traditionell maträtt, nämligen lamm. Köttet hade marinerats i allt möjligt gött och en av ingredienserna var ÖL! Det smakade otroligt bra!

Efterätt såklart. Glass, grädde med Jordgubbar. Hur mycket längtar man inte nu till sommaren och de svenska bären?

Här går det undan i tiden. Middag senare på kvällen blev vår allas favorit, kräftor! Jag och familjen är stora fisk-älskare (haha) och dessa kräftor fångades i vårt kräftvatten i fjol.

Lite plock av allt möjligt varvat med kräftor

Söndagen avslutades med favoritdrycken Campari och påskgodis

Måndagens frukost innan avfärd. Det är inte allt för ofta som jag verkligen sitter ner och njuter av frukost, kaffe och tv. Det var mer förr. Nu mer intas frukost på springade fot och inte alls så harmoniskt som det har varit en gång i tiden..

Timmarna gick alldeles för fort och jag hann med påsklunch med farmor, promenad i solen och slappa ett par timmar i soffan innan vi vid 15-tiden åkte tillbaka till Stockholm. Trodde det skulle bli massa köer men de köer som uppstod var för någon olycka och inte för att det var bilkaos.

Känns lite konstigt att helgen blev förkjuten och att det är onsdag idag. Känns i kroppen som tisdag eller måndag. Och lustigt även att det snart är helg igen. Och då blir det en resa ner till Göteborg!

Kanske att någon av er vill ta en fika med mig? Säg till i så fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram