28 januari 2018 |  Diabetes

Pappa vs. Dotter

Hur konstigt det än kan se ut är det en ganska så fantastisk verklighet mellan pappa och dotter. Jag fick min diagnos några år tidigare innan pappa fick sin. Vi har nu i helgen slipat mina golv i lägenheten och det har varit slitsamt! Jag sitter här nu i en ganska så rörig lägenhet, träningsvärk från en annan planet och känner mig så mör, men ack så lycklig över mina ljusa golv! Innan pappa kom hade jag bunkrat upp med dextrosol, bananer, frukost till lördagen och godis (haha). För jag vet att när man är i ständig rörelse så sjunker blodsockret och man behöver inte lika mycket insulin. Jag vet inte om att det är för att jag känner min pappa väl eller om våra kroppar fungerar aningen lika med sjukdomen diabetes typ 1 men det var behövligt, Alltså, banerna och godiset (för min del ;)). 

Bilden togs efter vår sena middag på Texas Longhorn i går och som ni kan se var det ganska så jämlika kurvor under dagen. Även om jag inte tycker att det är speciellt tillfredsställande att min pappa också insjuknade så är det lite komiskt och kul att vi kan dela även detta. Vi är ganska så lika i sjukdomen, eller mer i hur vi tar hand om oss själva och vi delar samma positiva syn på livet. Det tycker jag är helt underbart. 

Har du någon i din närhet såsom familjemedlem eller liknande med samma sjukdom? 

Nu ska jag äta en sen middag och måla rond nr 2 i köket. Om jag kommer somna gott i natt? Eh, JA! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram