6 september 2018 |  Diabetes

Paparazzi

Herregud, tänk att vara kändis och bli fotat hela tiden? Jag vet i tusan om jag hade pallat med den grejen, haha! Bilden är från onsdagens kvällshandling efter en riktigt härligt AW med jobbet. Vi alla åkte till Mall of Scandinavia där det väntades mat, buffe – ingen storälskare av bufféer, och sen såklart tävlingar! Det blev Dart och shuffleboard. Pilkastning var inte mitt lags starka sida men vi vann shuffleboard. 

Det senaste året har jag verkligen hittat en vinnarskalle hos mig själv. Aldrig varit en hejare på tävlingar och tycker att det inte ger mig så mycket. Men oj vilken tävlingsmänniska jag har blivit! Underligt att det kan förändras sådär, eller så har det alltid legat i min natur bara att jag inte riktigt har hittat den innan.

Idag, denna torsdag, har jag bokat av vissa möten då jag känner mig fortfarande lite hängig. Det gäller att känna efter vad man själv har ork till. Att tänka på sig själv när det kommer till hälsa och välmående. Är du bra på det? Jag försöker att bli bättre och inse värdet av det. 

Har jag hungerkänslor samt energi ikväll blir det middag ute. Det behöver jag!

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram