23 maj 2019 |  Middag

Paket, värme och tapas

Vilket väder det var igår. Det var en lycka att äntligen få bära tunn klänning och faktiskt svettas! Det var länge sen. Efter jobbet rusade jag förbi både apoteket (hämta Fiasp i ampuller), till posten (hämta nya Dexcom sensorer), inhandlade linsvätska osv. Det blev en rundtur på diverse ställen då det var slut på många delar hemma hos mig

Efter en svettig eftermiddag tog jag mig bort till Mariatorget för att möta upp pappa som var i stan! Alltid lika härligt och vi började med ett glas på Folkbaren först innan vi slog oss ner på Madrid där vi bokat bord.

Brorsan anslöt en stund senare och vi firade att han fyller år idag med en massa god TAPAS!

Vi tog in en massa smårätter och delade hjärtligt bland allt. Pimientos, kronärtskocka, bacon inlindade dadlar, scampi, pata negra, skarpsill och det sköljdes ner med sangria!

Väl hemma var det så skönt att få krypa ner i sängen och trots 0 enheter insulin till tapas somnade jag efter en intensiv men så himla härlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram